onsdag 17 augusti 2011

Biokväll med Harry (och syrran)

Gomorron. Vaknar fortfarande med ont i halsen, undrar när det skall släppa? Men jag mår bra för övrigt så det stör mig inte så mycket. Axeln är bättre, jag har inte ont alls när jag rör armen, men om jag däremot rör själva punkten på baksidan skulderbladet så gör det helvetiskt ont. Jag vet inte vad jag gjorde natten mellan söndag och måndag, men jag låg nog på ett konstigt sätt och något blev en knut i axeln...

Igår eftermiddag strax innan det var dags att gå hem så ringde syrran och undrade om jag ville gå på Harry Potter med henne. Klart jag ville! Jag hade med mig moppen för jag skulle hämta ett paket på Willy's, så jag stack iväg och gjorde det. När jag var där så passade jag på att provsmaka lite delikatesser som stod framdukade på disken på Mannerströms saluhall, för det skulle inte bli någon riktig middag. Lite proteiner behövde jag! :) Sedan snabbt hem, på med datorn och boka biljetter. Jag kunde inte göra det från jobbet då jag hade en biocheck som jag ville utnyttja, hade inte numret med mig på den.

Sedan snabbt iväg då filmen skulle börja kl 18.10. Åkte vägen om ICA Focus och köpte mig ett kycklingspett, det blev min middag. Sen obligatorisk inhandling av dricka och popcorn och så började filmen. Den var bra! Jag lyssnade på boken när den kom (när var det?) och hade totalt glömt bort vad den handlade om. Det enda jag kom ihåg från boken var epilogen och vem som fick vem... Man kanske skulle lyssna på alla böckerna från början igen? Det var ju ett tag sedan...


Provsmakade den ena dressingen (den med soltorkade tomater) till lunchen igår, och den var god. Enda "felet" med den var att den var väl oljig, man fick en sån där "rund" eftersmak i munnen. Lite mindre olja kunde det alltså varit i den :)

Norea! Har du problem med din mail igen? Skickade en fråga till dig i måndags men har inte hört något! Skriver här så att du kan dubbelkolla ifall du fått något mail.

Om axeln fortsätter att uppföra sig väl så blir det simning ikväll, när det är vuxenkväll.

Ha en bra onsdag!

4 kommentarer:

 1. jag såg Harry innan i somras. Jättebra, men boken bättre.
  Hoppas axeln håller sig
  kram

  SvaraRadera
 2. Har den sista delen av Harry Potter kommit ut?? det måste jag ha missat...den måstejag jus e :P

  Anledningen till att jag tittar in hos din är att vi tillsammans med 100 andra skall kämpa emot de extra kilon vi bär runt på.

  jag hoppas att vi kan höras på vägens gång och peppa varann =)

  SvaraRadera
 3. Är på semester och kan inte svara något längre och utförligt därav.
  Skickat mailsvar oxå.

  SvaraRadera
 4. Var filmen bra?

  Kikar in och lämnar ett spår.

  /en annan viktblogg

  SvaraRadera