torsdag 21 mars 2013

7 veckor!


Gokväll. Japp, jag lever. Tänkte skriva lite kort från surfplattan. Torsdag betyder att jag varit hos psykologen. Idag konstaterade vi att det endast är 7 möten kvar. Vad konstigt det kommer att kännas när det är slut. Vi har ju ändå hållt på i 3 terminer.

Kommer jag att fortsätta hos någon annan? Svar nej. Av 2 orsaker. En av dem är att det kostar ca 950 kr per timme hos en privat psykolog. Det är alldeles för mycket. Jag har betalat 150 kr per timme nu. Mer ok. Den andra orsaken är att jag inte orkar börja om från början. Fy katten för att berätta allt igen. Tror jag har lärt mig så mycket om mig själv att jag klarar mig ett tag nu.

Å vad det skall bli skönt med helg. Denna veckan har jag bara gått direkt hem från jobbet en dag, i tisdags. Jag vill helst hem efter jobbet, men så som det ser ut nu så funkar det inte. I helgen har jag inga planer mer än att pärla på Ung cancer på söndag. Eventuellt får jag med mig min kusin och min faster. Längtar dit. Det känns så förbannat bra att göra något som hjälper andra. Och så är alla så himla trevliga. Hoppas det blir gott väder så jag kan gå dit och hem.

Ha det gott och på återhörande. Mig blir ni inte av med helt :)

1 kommentar:

  1. Hoppas du får ett bra avslut hos din psykolog, men det är ju trots allt 7ggr kvar....
    Ja, ung cancer gör mkt gott. Jag har köpt både armband och tavla av dem. Vem vet, det är kanske du som gjort mitt armband? ;)
    Kram finaste Lena, du vet var jag finns.

    SvaraRadera