måndag 18 mars 2013

Borta bra men hemma bäst

Gomorron. Måndag igen. Känns som om jag skulle behöva helg... trots att jag sov mellan 21.30 och 05.00 känner jag mig långt från utsövd. Skelade lite när jag kollade på kalendern nyss, fick för mig att detta är påskveckan och vi bara skulle jobba 3,5 dagar, men det var visst nästa vecka. Bara att stå ut.

Gårdagen var trevlig, med besök i Ellös. Fika och senare middag med mormor Inga och lite andra släktingar, det var mysigt. Vädret var inte roligt så jag hoppade över en promenad. Inte ett enda kort tog jag heller. Jag var helt slut när jag kom hem och min soffa var väldigt inbjudande, som vanligt. Borta bra men hemma bäst stämmer väldigt bra!

Jag gav bort all min kvarg, både den som var blandad med tsatsikikrydda och de oöppnade burkarna jag hade, till mormor Inga. De har inte den kvargen (laktosfri) i deras lilla affär, så det var mycket uppskattat. Hon fick också en liten påse med den goda tsatsikikryddan, den jag köpte på Kreta i somras och som jag verkligen hushåller med. På vägen hem stannade vi vid Maxi och jag hade tur, deras kvarg var inte slut. Annars hade jag suttit i klistret... Jag har ju 1 msk kvarg i mitt frukostbröd, och kvarg finns med i båda mina mellanmål.

På tal om Kreta och sommaren. Jag har lagt in om 3 veckors sommarsemester, tror det var veckorna 29-31, det som hos oss betraktas som huvudsemester. Jag sparar 1 vecka och åker kanske någonstans i september. Så tror jag blir bra. 3 veckor på raken räcker tycker jag. Skulle gärna åka tillbaka till Kreta, jag fick ju inte åka på de 2 utflykterna jag bokat (Knossos och "Kreta runt") så jag känner att jag inte är klar med den ön. Men jag har också lust att åka och hälsa på min morfars syster som bor i Monaco... dit kommer man ju inte varje dag. Vi får se helt enkelt.

Dags för utfodring av två- och fyrbenta. Ha en bra måndag!

1 kommentar:

  1. Oh det låter underbart med Kreta! Jag var på Rhodos när jag var liten. Grekland och dess öar är vackra och människorna vänliga och glada.
    Ha en fin dag vännen
    kram

    SvaraRadera