fredag 12 april 2013

Ni är väl med?

Gomorron! Bara en snabb påminnelse om utlottningen i förr-förra inlägget. Kom igen nu, bara 13 personer än så länge. Om det är fler än 25 som är med på söndag morgon då jag avslutar tävlingen, så KÖPER jag ett armband till och lottar ut 2 st (då blir det ett med svarta bokstavspärlor). Så kom igen nu! :)

Här hemma pärlar jag på... Orkade inte göra några armband igår kväll, men det ligger 71 st på mitt köksbord, så jag tyckte det var ganska OK att ta "ledigt" en kväll :)

I eftermiddag ser jag verkligen fram emot att träffa en bloggvän för första gången. Maria från långt uppe i norr är här med sin familj över helgen. Det var hon som skickade mig massa teer i våras, som stickade ett par goa sockor till mig i somras och som skickade mig presentkortet på Hagabadet i julas! Det skall bli så roligt att äntligen ses! Jag har träffat så många härliga vänner via bloggen och Facebook, det är helt otroligt.

Moppen går bra, åkte till psykologen med den igår. Det är en glädje att köra igen. Om en halvtimme sticker jag iväg och simmar, bästa medicinen för mig. Hela jag mår så himla bra i kroppen hela dagen efter en morronsimning, även om jag bara simmar 25 minuter. Det räcker för att den där go-känslan skall sitta i länge.

Ha en bra fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar