tisdag 2 april 2013

Vilken underbar dag!

Gomorron. Å så var det vardag igen. 4 dagar denna veckan, lagom mjukstart efter långledigt :) När är det röd dag nästa gång? :)

Gårdagen började väldigt slött. Jag satt i morronrock och pyamas och löste korsord tills klockan var 12. Då insåg jag att det var jättevarmt och skönt på altanen och bestämde mig för att packa upp mina altanmöbler ur vinteridet. De har varit inslagna i presenningar så allt packades upp, monterades ihop och torkades av.


Allt var klart (utom stolarna som jag inte brydde mig om) tills det var dags för lunch, så här satt jag med resterna av salladen jag köpte på Maxi i söndags och njöt. Det var uppemot 30°C i solen! Jag gick och hämtade Cornelia som älskar att ligga i hammocken.


Här njuter hon för fulla muggar.

Jag satt därute i många timmar, men framemot 5-snåret så blev det lite kallt. Tidigare hade jag bara jeans och t-shirt, men då gick jag in och hämtade min nya jacka, den jag köpte på Maxi för en månad sen. Hm. Den satt lika bra när jag stod upp, men sen när jag satte mig ner (vilket jag aldrig gjorde då jag provade den i affären) så satt den väldigt tajt. Inte alls skönt och snyggt, och så kom jag på att jag inte skulle få in en tröja under den. Ganska dumt att köpa en sån liten jacka (storlek M). Jag skulle ändå gå till Maxi och handla, så jag packade ner jackan och kvittot och gick iväg.

Jag pratade med dem i informationen och sa som det var, att jag ville kolla om de hade en i storlek L. Hade de inte det så ville jag behålla den mindre jackan, men jag hade tur. Ännu mera tur var det att jackan var sänkt med 100 kr, så de fick jag i handen! Jackan är lite lång i ärmarna, men det blir faktiskt snyggt om jag viker upp dem 2 varv. Tog en bild och skickade till mamma:


Denna blir jättebra. Sitter fortfarande snyggt, men nu får jag plats med en tunn tröja under. Undrar bara hur länge den får vara vit...

Jag undrar också vad det skall bli för väder idag, just nu är det -8°C ute. Brr. Enligt yr.no skall det kl 12 vara -5°C och sol. Undrar vad det stod att det skulle vara igår...

Ha en bra tisdag!

3 kommentarer:

 1. Jag tror jag köpte likadan jacka som dej fast i rött, supersnygga :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag stod ju i valet och kvalet, båda hade lite för mycket vitt för mig som är så bra på att skita ner mig. Men underarmarna är värst, speciellt på baksidan (moppe-olja) och där är denna blå... så den vann...
   Kram

   Radera
 2. Oh va smal du är vännen! Jisses, snart är det inte mkt kvar av dig alls.
  Du är superfin!

  SvaraRadera