fredag 24 maj 2013

Dåligt samvete

Just i detta nu har jag 872 olästa blogginlägg i min feed. Jag läser allt i ordning, så just nu ligger jag 27 dagar bakom. Jag har så dåligt samvete för att jag inte har läst era blogginlägg på flera månader. Ibland får jag ett ryck och läser ett par dagar i taget. Kommentera orkar jag inte när jag ligger så mycket efter. Men jag skall försöka skärpa mig och läsa ikapp. Jag uppskattar ju kommentarer så mycket själv, och då känns det skit att inte ge några. Ha tålamod med mig!

2 kommentarer:

  1. Dåligt samvete ska du absolut inte ha! Det har varit så mycket som du har gått igenom de senaste månaderna och ibland måste man prioritera annat utan att man ska ha dåligt samvete för det. Din tid har gått till det som var viktigt och älskade vän, det gjorde du så rätt i <3 Bloggen finns kvar och jag också. Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Maria här Du ska absolut inte ha dåligt samvete. Var sak har sin tid och vi vet att du haft mycket viktigare saker för dig ett tag än att hänga på våra bloggar. Ta dagarna som de kommer och försök njuta av saker du känner att du längtar efter istället för att stressas över det du inte gjort eller hunnit med.
    Det kommer andra dagar snart då du kan ta tag i det som kommit efter. jag tänker på dig. Ha det gott! kram/Flisan

    SvaraRadera