fredag 17 maj 2013

Sista mötet

Gomorron. Fredag igen :) Det verkar bli en solig dag/helg, och det är inte en dag för tidigt. Hoppas verkligen helgen bjuder på lite altansitteri, det har jag längtat efter.

Igår var det alltså dags för sista mötet med psykologen. Oj vad konstigt det kändes. Både bra och dåligt samtidigt. Jag är ju långt ifrån "färdigbehandlad" men samtidigt skall det bli väldigt skönt att inte vända ut och in på sig själv varje vecka. Det är jobbigt som det är just nu utan att behöva det också... men samtidigt så vet jag att jag inte är klar och bara tanken på att börja om från början med någon annan gör mig väldigt trött.

På vägen hem fick jag stanna moppen en stund och vänta på att alla hurtisar i Stav-Göteborgsvarvet skulle passera.


Där gick jag med för 4 år sen. Det var då jag pajade min höft. 1 mil tillsammans med kollegan med flera. Mycket rask takt. Långa kliv. Jag gick i hennes takt och med hennes steglängd. Inte bra då jag säkert är 20 cm kortare. Minst. Hon och hennes man fick mer eller mindre släpa mig i mål. Sen började helvetet med läkarbesök, sjukgymnastik, vila, inte vila och förbannad smärta. Inte förrän jag hittade stötvågsbehandlingen förra sommaren blev det någon skillnad. Så det är farligt att promenera! :) När jag inte har ont är 1 mil en baggis, men jag går i MIN TAKT.

Jag pärlar vidare och igår gjorde jag det 100:e armbandet sedan förra söndagen.


Får se hur många det blir jag överlämnar på söndag. Jag skulle behöva ett vardagsrumsbord som är lite högre, för att det skall vara bekvämt. Nu är bordet i samma höjd som soffan, det är inte så skönt. Jag har försökt sitta vid köksbordet (jag har ju köksbordet i vardagsrummet) men det accepterar inte Cornelia. Då sitter hon och skriker på golvet. Nä, hon skall ligga bredvid mig i soffan, eller i mitt knä (vilket gör det svårt att pärla)...

Samtidigt som jag pärlar kolla jag på NCIS. Igår påbörjade jag säsong 2. Brorsan kommer förbi nu på morgonen före jobbet och hämtar en påse som han skall lämna hos mamma, och lämnar lite saker från henne till mig (bra med en budbärare som kan leverera saker åt oss). Då får jag också säsong 3-5 :) Han har till och med säsong 9 så jag har att göra ett tag. Bra med serier och TV, för när jag inte mår bra psykiskt så kollar jag gärna på TV. Men jag har, trots att jag mår kasst, väldigt svårt att bara kolla på TV, och då passar det utmärkt att pärla lite samtidigt.

Det där med ordverifiering verkar ju inte funka så bra... fick en kommentar på engelska igår om en som "bara måste testa".... De automatiska uteblir i alla fall, det är alltid något.

Ha en bra fredag och en skön helg! Det är visst Pingst om jag har fattat det hela rätt. Sedan de tog bort den röda måndagen så missar man ju lätt det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar