torsdag 10 december 2015

Bra värden

Gomorron. Torsdag. Nobeldagen. 13 dagar kvar tills jag får se sol och värme. Eller det borde vara 14 dagar, för det tar ju "några" timmar att ta sig dit också. Jag landar kl 18 på julaftons kväll, Thai-tid, och hoppas jag kommer till hotellet innan det är alltför sent. Det första jag får göra är väl att bege mig ut och försöka hitta middag någonstans. Å vad det skall bli spännande! Jag har ju ingen aning om hur det kommer att se ut, det är svårt när man inte kan se det i huvudet tycker jag. Jag är ju ett kontrollfreak, så att inte veta hur det blir eller ser ut är lite läskigt :)

Vid 17 igår ringde äntligen veterinären. Himla tid det tog, jag ringde ju dem i förrgår och då hade provsvaren funnits i Maggies journal sedan morgonen, men det tog alltså 1,5 dygn för veterinären att ringa. Dåligt. I alla fall var alla värden bra. Så det finns ingen orsak till varför hon inte kissar så mycket. Man skulle visserligen kunna gå vidare med att odla hennes urin, men det känns lite onödigt när hon inte har några andra symptom. Vi får avvakta helt enkelt.

På Yinyogan igår var det många ben-positioner. Mina ben vibrerade av ansträngning. När passet var klart så fortsatte de att vibrera, jag hade svårt att gå... Hela kvällen fortsatte de. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna gå idag, men det verkar inte vara några problem. Fast det kanske kommer... :)

Adapterproblemet är löst. Jag behöver tydligen ingen. Läser jag vidare på webben så KAN det hända att jag behöver en, men att det då är enklare och billigare att köpa på plats. Så får det bli. Nu är jag däremot ute efter något annat: en tunn kimono/badrock i 100 % bomull. Jag brukar låna en av Marita varje gång jag skall ut och resa till varmare länder, men det hade varit bra att ha en själv. Hon har sytt sin själv, men jag hade tänkt köpa en. Hittar flera (när jag väl kommit på vad jag skulle Googla på...) men alla är antingen 100 % polyester eller satin eller också kostar de över tusen kronor. Inte intressant. Så om någon har tips på var jag kan köpa en knä- eller lårkort tunn rock att svepa in sig i när man duschat så tar jag tacksamt emot det!

Igår kväll hade jag en liten högtidsstund här. Det är kanske tredje gången på 2,5 år som Maggie ligger hos mig i soffan...


Fast hon låg inte direkt ner, men hon tavade runt och lät sig klias på en lång stund. Himla svårflörtad katt!! Önskar så att hon hade velat ha mer närhet...

Idag är det kören. Skulle så gärna velat stanna hemma, men det går inte för sig. I morgon skall jag iväg också. Och på lördag. Och igår. Det är mycket nu. Alldeles för mycket för lilla mig.

Ha en bra torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar