onsdag 2 december 2015

Mycket folk...

Gomorron. Onsdag. Det betyder simning och Yinyoga ikväll om inget annat kommer emellan. Far och fläng...

Igår for jag och flängde halva dagen känns det som... Jag hade med mig moppen till jobbet, så på lunchen stack jag först iväg till Rusta och köpte ett nytt ljusnät till häcken på framsidan. Sen skulle jag ju äta någonstans också, så då åkte jag bort till Delikatesshörnan och åt deras skaldjurssallad. Efter jobbet moppade jag direkt till Moyana Corigan och hämtade läppklet (cerat) jag beställt och sedan hem. Jag var väl hemma 17.15.

In, kela lite med Maggie, och så ut igen för att sätta upp nätet. Det är fankenimej inte enkelt när man bara har 2 händer. Även om det kom direkt ur kartongen så blev det trassel med en gång. Efter 20 minuter hade jag löst det. Kall som en glasspinne gick jag in och satt ner i en halvtimme. Sen ut igen mot Cinco present för deras VIP-kväll. Där var massa folk när jag kom fram. I en lokal bredvid hade de ställt upp lite tilltugg. Tog mig ett glas Päronsoda och lite ost och korv. Sen in till butiken. Oj vad mycket folk det var!


Ser nu att man inte ser så bra, men i mittgången, där folk stod och köade till kassan som är lite bortanför nedre vänstra hörnet, var det knökfullt. Det var väl ungefär 40 personer som stod i kön. Minst. Jag tog en runda i butiken och insåg att jag inte hade någon som helst lust att stå i den där kön, så jag åkte hem. Jag hade verkligen velat handla lite; ljus behöver jag och så hade jag spanat in en ljuslykta. Men jag orkade helt enkelt inte. Efter att ha tankat moppen åkte jag istället hem. Fortfarande iskall, så en kokhet dusch gjorde susen. En sån där där man gradvis vrider upp värmen så att man nästan inte står ut... Underbart!

Idag blir det som sagt gymmet, men då får jag vara hemma en liten stund innan i alla fall. Och jag tar moppen så blir det en timme mindre jag är borta. Räcker gott med simning och Yinyoga. Jag måste också träna på några av sångerna, vi har 2 vi skall kunna utantill till kören i morgon (Brave och California Dreamin').

Dags för frukostgröt! Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar