tisdag 22 december 2015

Nu har det vänt!

Gomorron. Idag vaknade jag, helt på egen hand utan kattens hjälp, klockan 4. Lika bra att gå upp. Jag har nu suttit här vid datorn och fyllt telefonen och min gamla mp3-spelare med böcker att ha på resan. Det var ju ett bra tag sedan jag använde mp3-spelaren, så jag var tvungen att ta fram manualen... Jag jag ju lyssnat på böcker i telefonen ett bra tag nu. Så mycket smidigare, fast jag måste ladda telefonen 2 ggr/dag. Minst. Nu har jag i alla fall lagt lite böcker på spelaren som jag kan mer eller mindre utantill. En sån bok lyssnar jag på när jag flyger, för då gör det ingenting att jag somnar till ibland, jag tappar inte bort mig ändå.

Nu har det äntligen vänt. Nu går vi mot ljusare tider! Snart är det sommar! Eller kanske inte... men ändå!

Igår efter jobbet stack jag till Maxi för att hämta ett paket åt mamma. Jag beställde en filt åt henne för 9 dagar sedan, som kom igår. Tur det för annars hade jag inte hunnit hämta den och den skulle skickats tillbaka. Sen till Mölndals centrum där jag hämtade ut mitt recept hos optikern. Tydligen finns det inga "clip-ons" längre, bara sådana där solglasögon som man sätter utanför sina egna glasögon. De tog 448 kr för ett par Polaroid. Vet inte om jag var dum som inte köpte ett par, men jag tycker de är så fula... Fast jag lär väl inte ha något annat val. Får se vad de kostar där nere eller på flygplatsen. Något skydd måste jag i alla fall ha, jag är så väldigt ljuskänslig i ögonen.

I brevlådan hade denna DVD kommit:


Jag har köpt den åt svägerskan, för den var nedsatt från 349 kr till 149 kr häromdagen på cdon. Jag lånar ju så många boxar av henne att jag brukar köpa en ibland som hon får (när jag sett den). Denna skall jag alltså ha med mig, och sista säsongen av The Mentalist. Mys. Ser framför mig att jag sitter på min lilla altan eller vad det blir och tittar på kvällarna. Så brukar jag göra när jag är ute och reser och det tycker jag är väldigt mysigt.

Igår packade jag om min väska igen, men jag lär få göra det idag igen. Varje gång jag packar om så försvinner lite innehåll. Jag får lov att ha med mig 23 kg, just nu väger väskan 20,3 kg. Får rensa lite till... Jag röjde också inför städerskans besök idag, gott att det kommer vara nästan nystädat när jag åker. Eller rättare sagt när jag kommer hem.

Allt måste i alla fall vara klart ikväll, eftersom jag inte kommer hem efter jobbet i morgon. Kollegorna hämtar mig på morgonen och sen är jag på jobbet till klockan 16, då vännen H kommer för att köra mig till Landvetter. Planet går 18.50.

Nu har jag testat att maila ett inlägg från telefonen, och det gick ju bra. Nu kan jag t.ex. skicka en snabb uppdatering från en av flygplatserna, bara jag har WiFi :)

Ha en bra dag!!

4 kommentarer:

 1. Trevlig resa önskas dig o God Jul!
  / Johanna i Jönköping

  SvaraRadera
 2. Tänk att det är dax nu. 😀
  Ha det så skönt på din resa.
  God Jul-kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte klokt vad tiden går... Alldeles nyss var det över 100 dagar. Nu är det 31 timmar...
   Kram

   Radera