tisdag 19 januari 2016

Massa snö

Gomorron. Det har visst snöat lite i natt... Idag önskar jag att jag hade haft ett par såna där snölås eller vad det heter, såna man tar på utanför kängorna och byxorna så att man slipper snö precis överallt.


Min framsida. Man ser knappt ljusen i häcken.


Blir till att skotta lite innan jag går till jobbet...


Den tunga snön har gjort att Maggies nät har lagt sig ner... Och ni ser att även om jag har pratat om det en hel del så blev det aldrig av att jag slog in hammocken och bordet i någon presenning. Hoppas de överlever till våren!


Jag gick ut i bara tofflorna och skakade av nätet...


Nope. Vill inte!! Längre än så här gick hon inte.

Jag gillar inte snön, det är väl ingen nyhet. Jag vill kunna köra moppen!! Igår hade jag ett ärende till Frölunda Torg efter jobbet, och det var bara att ta bussen. Man blir så bunden. Men det går ju det med.

Ärendet jag hade var att köpa ett nytt uppblåsbart fotstöd. Jag använder det varje gång jag är på kören, där når jag inte ner i golvet med tårna ens. Stolarna är onödigt höga. Jag fick ju fotstödet av bror och svägerska och fram till i höstas (när vi fick nya stolar i rummet vi är i med kören) har jag väl egentligen bara använt det när jag gjort långflygningar. Men nu hade det gått sönder. Det är en kanal i mitten av fotstödet som gör att det blir platt. När den kanalen gått sönder blir stödet bara som en stor rund boll när man blåser upp det... Som tur var hittade jag ett nytt på affären Enklare liv.


En "livräddare"! Så glad att jag fick tag i ett nytt. Hoppas detta håller längre.

När jag kom hem satte jag mig och lyssnade igenom allt jag spelade in på kördagen i söndags. Behöll en version av varje låt och delade med mig av dem via min dropbox, till 3 andra i min stämma som är lika nya som jag.  Nu handlar det om att traggla text. Bara lyssna, lyssna, lyssna och sjunga med.

Ikväll har jag inga planer. Men jag skulle behöva låtsas att det är städning i morgon och röja lite. Det är lite stökigt här just nu. "Förstår inte hur det gått till...." Harkel.

Ha en bra tisdag i snön!!

2 kommentarer:

 1. Det är fint med snöd men jag vill inte ha den hos mej. Det räcker att se den på bild.
  Va gulligt det blev på sista bilden med Maggies tassavtryck. 😀
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också det är fint. Men på avstånd... Kram

   Radera