tisdag 2 februari 2016

En ny favorit

Gomorron. Å vad jag längtar efter mina nya glasögon, jag ser ju fanken ingenting på skärmen ju... Jag hoppas verkligen det blir ett aha-moment när jag tar på mig dem. Plötsligt kan jag se! Undrar om det kommer att bli så... det blir nog snarare att jag ser lite bättre, men inte helt klart. Kanske jag kan få lite mindre ont i nacken i alla fall...

Igår var jag ute och moppade lite och gjorde lite ärenden. Bland annat var jag på jakt efter panang curry paste. Hittade det inte. Måste nog tyvärr åka in till en av asien-affärerna i stan för att hitta det. Blöt och kall blev jag. Hoppas inte jag blir förkyld. Konstaterade igår att jag inte hade en enda sjukdag under 2015, det hade varit trevligt om 2016 kunde fortsätta i samma anda.

Väl hemma stekte jag upp 4 kycklingfiléer jag haft i marinad sedan söndag kväll. Jag gillar ju Santa Marias marinader då de inte innehåller någon olja. Den jag marinerat i nu var en nyhet för mig, och det blev raskt en favorit.


Jäklar vad god den var! Stark! Det var inte sista gången jag använde den!

Jag hade invägning på Maggie igår och det var bra siffror. När vi kom hem från mormor vägde hon in på 7,3 kg. Japp, hon hade gått upp 2 hg. Jag kommer inte ihåg när jag vägde henne senast, men det var i alla fall inte bara över jul och nyår. Nu vägde hon 7,0 kg, så hårdbantningen verkar funka. Stackarn lider av hunger i alla fall. Får se hur länge jag står ut.

Min egen invägning gick väl så där. -0,5 kg. Men jag är glad ändå. Tjoho!

Ha en bra tisdag!

2 kommentarer:

 1. Här blev det 3 hg upp på en månad. Men jag vet varför, för mycket nötter och jordnötssmör. Bara att ta nya tag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nötter är farligt... När det gäller jordnötssmör så aktar jag mig noga. Köper ALDRIG hem en burk. ALDRIG. Köpte en åt mamma en gång, och hon åt mer eller mindre upp hela innan hon lämnade mig (tog med sig resten). Sånt är livsfarligt! Så jag håller mig borta. Kram

   Radera