torsdag 18 februari 2016

Hemma idag

Gomorron. Eller gomiddag... Jag är hemma idag. Gick vid lunch igår. Öroninflammation och ont i hals och huvud. Jag hoppas jag mår bra imorgon för det är lite tunnsått med folk på jobbet. Idag och imorgon är hon som svarar i telefon borta. Jag skulle alltså tagit den delen av hennes jobb. Nu får andra ta det. Och han som tar en del av mitt jobb när jag är borta, är borta i morgon... Så jag skall göra allt jag kan för att bli frisk idag.

Igår när jag kom hem möttes jag av 2 kuvert i brevlådan. Det ena var ett kuvert med en företagslogo på. Detta låg i:


Inget meddelande. Men med hjälp av företagslogon på kuvertet kunde jag lista ut att dessa var från min goda vän Alice i Stockholm. Hon var i Florida över jul och nyår och tydligen så hade hon tänkt på mig. Älskar dessa kaneltuggummi!! Tack goa Alice!!

Sen var det ett kuvert till. Innehåll:


Jag hade vunnit i en korsordstidning :) 200 kr med lotter. Jag skrapade ett bra tag och vann 100 + 30 + 10 = 140 kr. Kul!

Tydligen har P4 väst haft en liten "tävling" där man skall nominera folk till "Snällaste personen i väst". Maritas syster har nominerat mormor, och igår var de där och gjorde ett radioreportage med mormor och moster. Jag länkade till det på Facebook igår, men det visar sig att det bara var en liten del av reportaget. Här är länken och intervjuerna är vid 1 h 55 min (del 1), 2 h 18 min (del 2) och 2 h 42 min (del 3). Mormor är verkligen bäst. Snart 95 och hon stickar och virkar till barnen på asylboendet, hon bjuder hem dem på kaffe och middag, hon hälsar på dem, hon leder massa cirklar på ålderdomshemmet och massa annat. Hon är inte rädd för någonting och så himla snäll mot alla. Hon berättar också om när hon var med pappa och Marita och seglade i Grekland flera veckor, när hon var 88 år. Så kul att hon blir uppmärksammad. Fina mormor.

Nu kryper jag ner under filten i soffan igen. Ha en bra torsdag! Idag är vi förresten lediga från kören. Tur det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar