tisdag 16 februari 2016

Konsertinbjudan

Gomorron. Ännu kallare idag. Hoppas det blir lite varmare till eftermiddagen, då skulle jag behöva moppa lite. Det hade jag behövt igår också, men då fick det bli buss. Det är inte skönt att moppa när det är under 5°C. Under 0°C börjar det bli riktigt plågsamt, trots extrakläder. Under -5°C blir man som en isglass, trots överdragsbyxor. Jag har kommit på att istället för att ta ett par överdragsbyxor (typ lite tjockare "markistyg") så tar jag ett par "collegebyxor" och ett par tunna överdragsbyxor (prasseltyg med lite foder) ovanpå jeansen. Alltså 3 lager. Då fryser jag inte om benen. Det är värre med händerna. Jobbigt att köra när händerna värker av kylan.

Jag skall iväg till en av mina körkompisar idag för att se om jag kan låna en svart tunika/topp av henne. Kläderna för föreställningen skall vara färgglatt (ej mönstrat) i akt 1 och så helsvart med silverdetaljer (kanske ett halsband) i akt 2. Jag och svart funkar ju inte. Enda gångerna jag kan ha svart är om jag tar på mig det utanför lägenheten. Nästan. En ljus långhårig katt funkar inte bra ihop med svart. Jag har en svart kjol som jag hade när jag var större, den funkar nu med skärp. Måste köpa en enfärgad färgglad topp till akt 1. Sen skall jag alltså försöka låna en topp till akt 2.

Det får bli ett besök på Frölunda Torg och leta kläder. Hatar att shoppa kläder. Och sen har vi detta med skor. Först, innan klädkoden ändrades (först var det OK med jeans och en finare topp) hade jag tänk låna skor av min syster. Typ Converse eller nått. Nu vet jag inte. Kan ju inte ha Converse till kjol. Jag har ett par svarta skor, får väl bli dem. Jag trodde tidigare att det var såna jag får ont i fötterna av, men jag hade faktiskt på mig dem hela min födelsedag i somras utan att få ont i fötterna. De funkar nog.

Jag var iväg igår efter jobbet och hjälpte goda vänner till mina föräldrar att ansöka om ESTA. Fick skjuts hem. Sen hem och fortsätta röja i förrådet. Min städerska är bortrest och det är drygt 3 veckor till hon kommer nästa gång. Det innebär att jag kan bre ut mig ganska rejält. Just nu har jag saker precis överallt i hallen och köket. Både jag och katten snubbar. Resten av hallen är full av sånt som skall slängas. Jag får ta med mig så mycket jag kan bära varje gång jag skall gå förbi soprummet. Igår ställde jag ut en stor påse med VHS-band i soprummet, hoppas någon tog dem.

Nu har jag lagt upp ett Facebook-event med inbjudan till våra konserter. Hoppas det kommer riktigt många och lyssnar på oss! Här är vår affisch:


Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar