onsdag 17 februari 2016

Silver och svart fixat

Gomorron. Nu har jag känt mig halvkrasslig i ett par veckor. Försvinn! Eller kom fram. Nu. Inte senare. Jag vill inte missa konserterna. Kul är det inte att vakna med ont i örat, halsen och huvudet. Jag går och lägger mig helt slut klockan 21 varje kväll. Vilket liv...

Igår gick jag hem från jobbet och hämtade moppen. Jag satte kurs mot en körkompis som bor här i Mölndal. Hon har massa svarta kläder så jag ville låna en svart topp/tunika av henne så att jag slipper köpa nytt. Svart funkar ju inte när man har en ljus långhårig katt. I alla fall inte för mig. Vi hittade en halvlång sak som faktiskt blev riktigt bra. Jag hade med mig min svarta kjol och kände mig lite tjusig faktiskt.

Till det svarta skall vi ha en silverdetalj, t.ex. ett smycke. Mamma kommer att posta ett sånt här halsband till mig idag:


Det blir nog snyggt. Nu fattas bara den färgglada (omönstrade) toppen till akt 1. Egentligen skulle jag behöva ta tag i det med en gång, men jag tror det funkar om jag väntar till helgen. Känns som om jag behöver ta det lugnt efter jobbet denna veckan.

På vägen hem höll jag på att "frysa ihjäl". Fy katten vad kallt det var. Jag blev jätteförvånad över att det bara var nollgradigt, jag hade gissat på -10°C.

Jag röjde lite till i förrådet igår, eller rättare sagt, jag slängde (i återvinningen) en stor plastsäck med saker. Och 2 påsar med skor och tröjor hamnade i Erikshjälpens låda. Det är en sån otrolig befrielse att göra sig av med saker tycker jag. Fördelen nu med att städerskan inte kommer förrän om 3 veckor är att jag kan verkligen ta det lugnt med denna röjning. No stress. I förrådet hittade jag massa såna där backar som man kan vika ihop så de är helt platta. Fattar inte varför jag inte använt dem tidigare. Man får ju plats med så mycket mer om det packas i backar istället för på hyllorna. Jag har 3 st Ivar bokhyllor i förrådet. Flyttar jag så tror jag det får plats 2 st, om jag inte minns fel. Å jag hoppas verkligen de kan bestämma sig snart...!

Mitt gym (Life) består av en kedja gym. 4 av dem bryter sig loss och blir i.form. Mitt gym påverkas inte, mer än att bokningssystemet låg nere i måndags. Enda sättet att boka var att ringa in. Jag kunde alltså inte boka Yinyogan klockan 7 i måndags morse som jag brukar. Jag hade helt glömt bort det till nu. Ser att det faktiskt finns 4 platser kvar till ikväll, men jag hoppar över det. Jag orkar helt enkelt inte. Hatar att känna mig halvkass.

Grötdags! Ha en bra onsdag och skicka lite friska tankar åt detta hållet. Pretty please.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar