onsdag 6 juli 2016

En bra födelsedag

Gomorron. Maggie och jag tackar för alla grattis vi har fått på Facebook, via SMS, telefon, mail och bloggen. Över 120 stycken har tagit någon minut för att gratta oss, helt otroligt. Maggie märkte inte så mycket av sin födelsedag, himla tur att exmatte och exhusse var här på kalas och hade med sig en present till henne. Lite godis och några leksaker. Jag hade inte köpt något till henne, utan hon fick festa om på lite tonfisk när nästan alla gästerna hade gått (bara mamma var kvar).


Hon är så knäpp att hon föredrar spadet framför själva tonfisken. Så jag häller spadet i en skål, och lite tonfisk och sen på med mer vatten. Det tar snart smak av tonfisken och hon lapar upp det snabbt. Själva tonfisken i botten lämnar hon till ett senare tillfälle. Knäpp katt.

Till kalaset kom i alla fall syrran, kollegan I-M, kompisarna J och M, mamma, Marita och goda vännen J. Vi åt kyckling- och pastasallad och sen fruktsallad. Jag hade nog köpt ganska lagom av både frukt och grönsaker för både fikat på jobbet och kalaset hemma. Vi hade det mycket trevligt och maten var god, vad mer kan man begära av ett kalas?

Min förbannade förkylning vägrar ge med sig. Jag snorar och hostar och halsen känns som taggtråd och huvudet smäller. Jag är helt slut hela tiden. Nu har jag 2 kvällar att kurera mig lite mer, sen får jag besök av Lina från Malmö mellan fredag eftermiddag och söndag förmiddag. Då går det inte att vila. Å vad jag hade velat stanna kvar i sängen/soffan idag! Speciellt eftersom det är regnigt, grått och kallt ute. Igår var första födelsedagen på väldigt länge som vi inte kunde sitta ute.

Oj, jag höll på att glömma! Idag blir det ingen vila efter jobbet. Jag har ju tid hos frissan klockan 17! Då blir det klippning, färgning och slingor.

Ha en bra onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar