tag:blogger.com,1999:blog-2821952173482637601.post8629986991657440381..comments2023-07-04T13:23:39.580+02:00Comments on Mot min smala lycka: Nu bär det snart avLenahttp://www.blogger.com/profile/08202625093744327883noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2821952173482637601.post-51412646486274043592011-05-29T21:30:54.227+02:002011-05-29T21:30:54.227+02:00Norea: Vet att sushiris är väldigt sött, har också...Norea: Vet att sushiris är väldigt sött, har också gått kurs :) Men jag åt 6 bitar dagen innan och dumpade på 3 bitar i fredags, det var det som var så mysko. I vanliga fall köper jag alltid en Bentobox, och då blir det inte så mycket sushiris.Lenahttps://www.blogger.com/profile/08202625093744327883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2821952173482637601.post-53965299888661808972011-05-29T03:55:05.577+02:002011-05-29T03:55:05.577+02:00Jag har gått på sushiskola på Yasuragi Hasseludden...Jag har gått på sushiskola på Yasuragi Hasseludden och så här ser receptet på sushiris ut:<br />man kokar riset och blandar det sedan med sushisu(sushivinäger) som innehåller både risvinäger som är sött i sig och tillsätter också vanligt socker. <br /><br />Sushi-su (sushivinäger)<br />drygt 3 dl:<br />2 dl risvinäger<br />1,25 dl socker<br />2½ tsk salt<br />1 cm² konbu<br /><br />Så sushi är inte så nyttigt som många tror och det kan nog vara anledningen till din dumpning...<br /><br />Receptkälla: Sushikock Joakim Lundblad från Hasseludden Yasuragi som gästade SR "Meny med Sven Ekberg" <br />http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=950&artikel=2641827Noreahttp://abovo@comhem.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2821952173482637601.post-67224324837488911182011-05-28T09:44:13.980+02:002011-05-28T09:44:13.980+02:00Nu bär det av... och kul skall vi ha!
KatiNu bär det av... och kul skall vi ha!<br /><br />KatiKatihttps://www.blogger.com/profile/01344304912261953858noreply@blogger.com