söndag 29 augusti 2010

Jag vill inte ha höst!

Gomorron! Idag sov jag ända till strax efter 7, ovanligt för att vara mig! Sov nog lite väl hårt, för jag höll på att inte komma ur sängen, ryggen var så stel (sover på mage). Så nu sitter jag här i soffan med ryggen böjd åt andra hållet :)

Jag vill ha mera sommar!! Jag är trött på regnet. Var på väg ut flera gånger igår, men fick vända. Vi snackar inte lite duggregn heller, utan det fullkomligen öste ner. Inte ens med regnjacka hade jag klarat en promenad utan att bli dyngsur. Så jag var inte utanför dörren igår. Jo, haha, var och hämtade grannens GP som jag tar in när hon är bortrest. Idag vill jag ha sol så jag kan ta en promenad! Är det för mycket begärt??

Angående vägningen igår. Allt handlar om när man "går på toa". Jag är lite knasig där, ibland kan det gå flera dagar och sen går jag 3 ggr samma dag. Precis som igår. Så jag vägde mig idag igen, och då vägde jag 0,5 kg mindre än igår. Så det var helt enkelt så att det var fel vägdag denna veckan ;) Hoppas jag prickar in rätt nästa vecka!

Jag kan ju via funktionen Feedjit (se ruta nästan längst ner på högersidan) se hur folk kommer till min sida. Många kommer direkt via bokmärken/feeds. Andra kommer via andra bloggar. Men sen har vi de som kommer via Google. Där ser jag att jag dagligen får besökare som googlar något liknande "xtravaganza blogg". Jag undrar i mitt stilla sinne vad de som letar efter information om Xtravagaza tycker om att komma till min blogg? OK, jag gick ju ner 42 kg med den metoden, men sen gick jag ju upp 3/4 av det igen... Inte särskilt bra reklam, eller? I och för sig så funkade ju Xtravaganza, det var mig det var fel på. Jag klarade inte av att äta efter pulvringen. Men jag är (nästan) lika glad för det. För var vore jag idag om jag inte hade kört alla de månaderna med XV? Garanterat inte där jag är idag. Jag hade troligen fortfarande stått med huvudet i sanden och inte "sett" mitt problem. Jag hade inte varit öppen för en GBP. Garanterat! Jag hade inte träffat alla mina bloggkompisar. Så jag har XV att tacka för mycket! Tro inte annat!

På tal om att komma hit via Google så har jag en liten textfil där jag sparar de roligaste sökningarna som har fört folk hit. Nu skall jag dela med mig av den.

katthår i halsen

smal med valkar

var kan man skicka fax telia

lycklig när man är smal

vem uppfann gastric bypass?

räkor glastallrik

"min stora byst" +blogg.

liseberg jukebox 2010

följ min blogg på 800 kcal/dag

fläckar på badrumsmatta

magproblem korsord

hur många kalorier innehåller en påse papper 80 g

Lena Hansson SEGLAR

vad var det för väder 12 mars.

lycka sim kort.

djupfrysta bär lösvikt kvantum

santa maria "taco spice mix" "smoked chili" kolhydrater

Vilken tyckte ni var roligast? Haha, jag vet vilken jag tycker i alla fall. "hur många kalorier innehåller en påse papper 80 g" Vad avsåg den personen som gjorde den googlingen? Det lär vi aldrig få veta :) Jag fortsätter spara på roliga sökningar så får vi se om jag hittar något som slår detta. Jag har en som jag tyvärr såg innan jag började spara dem, kommer inte ihåg de exakta orden men de var något i stilen "är det fel att sätta på sin frus syster?". Öhh, hur fasen kom de till mig på den sökningen? Lite skämmigt faktiskt... Shit också, nu kommer de definitivt att komma hit om de gör den sökningen igen...

Ni får ha en skön söndag. Hoppas det blir väder nog för en söndagspromenad! Ha det skönt!

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Blev helt förvånad när jag läste ditt blogginlägg idag...

  Jag och Jonas var ju i Göteborg igår på äventyr... hade kortärmat, sol och jätte bra väder... konstigt va.

  Men vi var ju inomhus emellanåt... det kanske regnade då?

  Ja, hösten nalkas... så är det... inte helt kul.. men tänk på levende ljus, härliga färger på träden, den klara luften, mys och filmer... "livet på en pinne".

  Absolut.. hel roliga sökningar... jag tycker även smal med valkar var tänkvärd...eller kostcirklar.. eller volanger.

  Trevlig söndag!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Coolt det där med googel söken! Önskar verkligen jag också kunde lägga till sånt på min blogg vore ju kul att veta hur folk tar sig till bloggen! Ha en fin dag och hoppas att solen lyser lite över Göteborg idag!

  SvaraRadera
 3. Visste väl att ditt ynka plus var ett minus :) skönt att du fick rättat till det idag.
  Du visade mig den listan när jag var hos dig, så himla kul!

  I Malmö skiner solen tillfälligt, annars regnar det mest här med :(

  KRAM från mig

  SvaraRadera
 4. Ha en trevlig söndag själv. Själv börjar jag bli lite förkyld - inte så konstigt när min man & lille son är det men jag hoppas inte det ställer till det på tisdag. Eksemen har blivit mkt bättre tack vare kortison salvan -tur det.
  Kramen i

  SvaraRadera
 5. Kati: Levande ljus är mysigt, jovisst, men jag vill inte ha höst ändå! Regn å rusk å kallt å fy katten! Kram

  Sandra: Finns ingen orsak till att du inte kan lägga till Feedjit på din sida! Det finns i en gratisvariant. Bara att följa instruktionerna. Kram

  Katarina: Hoppas du mår bättre snart! Kram

  Inger: Hoppas VERKLIGEN att du mår bättre tills i morgon! Vore ju skitjobbigt om operationen blir inställd pga en liten förkylning. Håller alla tummar å tår! Kram

  SvaraRadera