onsdag 14 april 2010

Produktiv morron

Gomorron! Här lyser flitens lampa :) Har varit uppe en timme och redan hunnit med att sy upp ett par byxor. DET är inte normalt för mig. Vanligtvis brukar jag muta mamma med en bussbiljett så kommer hon och gör det åt mig. Denna gången fanns inte tid för det. Jag vet att jag skrev för några veckor sedan att jag inte skulle köpa några nya jeans, men de jag hade nu "dog" igår så jag hade inget val. Har ingen aning om jag har lagt upp dem rakt eller rätt, men det blev nog ganska OK i alla fall.

Igår stack jag iväg till moppeverkstan direkt efter jobbet, dags för sommardäcken nu! Fjäskade lite för dem och kan hämta moppen redan idag. Jag skall nämligen iväg på mitt sista besök hos sjukgymnasten idag, och vill gärna köra dit nu när vädret är så bra. Det innebär att jag får gå från jobbet ännu lite tidigare än om jag hade tagit bussen, för jag måste ju dit först. Så istället för att gå kl 15 så går jag kl 14. Nästan halvdag alltså :) Jag tycker inte om att köra moppe genom stan, alldeles för många bilar, så jag tar en längre väg via hamnen som är lättare att köra.

Ser ni att jag har lagt till en räknare i högerkanten? Nu är det bara 48 dagar kvar till den 2 juni. 3 dagar mindre tills jag åker, alltså 45 dagar.

Nu skall jag äta frukost. Ha en skön onsdag! Snart är det helg :)

2 kommentarer:

  1. Vad du har varit duktig!!! Här är det tvärt om och min mamma brukar muta mig för att jag ska göra det- hon är precis som du två äpplen hög :-D

    Här knackade det på dörren tion över sju imorse och inte känner jag mig ett dugg bättre, snarare sämre idag :-(

    Hoppas du får en bra dag KRAM

    SvaraRadera
  2. Jenny: Hoppas du kryar på dig snart, vet ju precis hur jäklig man känner sig, det var ju bara några veckor sedan jag mådde lika dåligt. Kram

    SvaraRadera