tisdag 6 april 2010

En tråååkig dag!

Gomorron! Gårdagen var en av de tråkigaste på länge... Jag hade inte lust att göra någonting, och kollar man på Facebook bland mina vänner så verkar den känslan vara något som drabbade många. Kan det vara så att vi har varit lediga för länge? Det blir ju så mycket roligare att komma tillbaka till jobbet om man känner det så här. Jag har ju inte bara varit ledig i 4,5 dagar, utan jag gick ju hem kl 10 i onsdags med sprängande huvudvärk, så det var ett tag sedan jag var på jobbet.

Jag hade tänkt promenera, men det regnade. Jag hade tänkt lägga upp saker på Tradera, men det blev inte av. Det blev datorn och TV tills det rann ur öronen. Vid 16-tiden ringde J och frågade om jag inte ville komma på fika hos henne och M vid 19-tiden, och det ville jag gärna. Jag behövde ändå ut för att köpa frukt tills idag, så jag tog moppen till dem för att sedan handla på hemvägen. J & M har 3 underbart vackra Norska skogskatter, en av dem har jag aldrig träffat tidigare. Jag har aldrig träffat katter som gillar fika (kardemummakaka) tidigare, det var något nytt :)

När jag hade kommit hem så såg jag att Marita hade ringt, så jag ringde upp. Jag hade helt glömt bort att vi hade gjort upp planer för idag, så det var tur att jag ringde tillbaka. De kommer hit kl 12.10 med lunch till oss, sen stannar de här hela eftermiddagen för att kolla på Saltön som jag har spelat in till dem, alla 4 avsnitten. När jag sen kommer hem från jobbet så packar vi ihop alla Cornelias saker och kör henne till Maritas syster. Det är där hon skall bo när jag är i Tyskland, men vi vill testa hur det går först. Sen Cornelia (och Nellie som inte finns mer) kom till mig 2003 har jag varit borta en gång, men då bodde pappa & Marita här. En gång var jag och katterna i Ellös hos Maritas mamma. Alla andra nätter och dagar i 7 år har hon varit här, så jag är lite nervös för hur det skall gå när hon skall vara bortlämnad 1,5 vecka. Hon är ju trots allt 15,5 år gammal. Så nu kör vi 2 nätter när hon får bo hos Maritas syster med man så att vi ser hur det går. Usch vad tomt det kommer att vara här ikväll! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra och att hon inte tacklar av när jag är borta. Hon är en en-personskatt med väldigt speciella vanor, hoppas detta inte knäcker henne. Jag vill ha henne ett par år till!!

Nu är det snart ett litet jubileum här på bloggen, vilken dag som helst går besöksräknaren över 75.000 besök. Helt otroligt! Tack för att ni kommer tillbaka!

Ha en skön dag, hoppas våren kommer snart!

3 kommentarer:

  1. Jag skulle lätt kunna vara ledig ett bra tag till, inga problem med sysselsättning alls här ska du veta. Är det inte huset som ska städas, putsas så är det trädgården eller så ska något skrivas till skolan....

    Kan ju vara en bra idé att testa Cornys övernattning innan du åker, tiden går ju så fort.
    kram

    SvaraRadera
  2. Bra idé att testa det här med Cornelia. Även om hon inte gillar det så måste ni ju vänja henne vid det. Funkar det bra borde ni prova någon mer gång, lite längre tid. Funkar det dåligt så prova samma tid en gång till, hon behöver nog bara förstå att även om hon blir "bortlämnad" så blir allt som vanligt efter några dagar!

    Själv hade jag inga problem att sysselsätta mig, om jag hade haft lust, men det hade jag ju inte.

    SvaraRadera
  3. Katarina: Det var inga problem med sysselsättning här heller, bara med energin att göra något... Kram

    Emma: Det är inte precis lätt att ta sig till Lillemors, tar en halvtimme med bil (som jag inte har). Det får räcka med detta försöket. Säger som du, inga problem med att sysselsätta sig om man hade haft lust...

    SvaraRadera