söndag 11 april 2010

Ny favorit!

Gomorron! Är helt slut, har Wii:at 45 minuter och det känns i hela kroppen. Igår när jag skrivit bloggen så Wii:ade jag i 50 minuter. Efter de första 20 minutrarna med de "vanliga" övningarna som jag brukar köra, så provade jag på Free Cycling. Då skall man cykla runt ön som spelet utspelar sig på och samla ballonger. Dessa ballonger syns inte på kartan, så de är svåra att hitta. När man cyklar de vanliga banorna och samlar flaggor så syns de på kartan, och målet för spelet är att cykla så kort distans som möjligt samtidigt som man samlar flaggor. Man avslutar i mål i mitten av ön. I Free Cycling skall man samla de outmärkta ballongerna och cykla så långt man kan på 30 minuter. Det är JOBBIGT!! Igår, första gången, kom jag nästan 13 km, idag lite längre. Men idag hittade jag lite fler ballonger, men ändå inte i närheten av de 20 som finns. Tror jag hittade 7 idag. Kul med en ny favorit som verkligen känns i kroppen!!

Efter Wii:andet igår och den välbehövliga duschen så fastnade jag framför SOS Segelsällskapsresan. Syrran ringde på morgonen och undrade om jag hade den, hon ville låna den. Vi har samma typ av DVD-spelare, och jag har inte sett den på den jag har nu, så jag var tvungen att testa och se om det gick då det var en kopia bränd från en inspelning från TV. Det funkade, men jag fastnade och såg hela. Den är ju en klassiker! Som gammal seglare sitter jag och ler hela tiden. Den och den första är de jag gillar bäst.

Sen flyttade vi ut på altanen, jag och Cornelia. Satt där med jacka och senare också en luvtröja under den, det var kallt men skönt. Jag åt middag därute, lasagne blev det igår. Tränade på att äta verkligen långsamt och tugga väldigt noga. Maten blev iskall! Sen blev jag mycket mättare också, det är konstigt att man alltid slänger i sig maten så fort! Men det skall det bli ändring på!

Löste massa korsord som var svåra, så datorn fick vara med som hjälp. Mycket googlande och kollWikipedia och Nationalencyklopedin. Sånt tycker jag är kul, man lär sig massor. Jenny C ropade på mig på Facebook och frågade om jag ville komma och hålla henne sällskap på kvällen, hon var gräsänka. Tog moppen och åkte dit strax efter 19. Vi kollade på Körslaget, jag har aldrig sett det tidigare. Det var ju bra! Får nog kolla nästa lördag också :)

Idag skall jag inte göra så mycket, som vanligt på helgerna. Jag får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :) Ha en skön söndag!!

2 kommentarer:

  1. Va duktig du är med allt sportande! Önskar jag hade samma ork, just nu orkar jag bara förflytta mig mellan soffan o sängen, sängen o toan...

    kram

    SvaraRadera
  2. Katarina: Stackare, hoppas verkligen du blir bättre snart. Koncentrera dig nu på att bli frisk och skit i träningen!! Massa krya-på-dig-kramar!

    SvaraRadera