söndag 2 maj 2010

En månad kvar!

Gomorron! Klockan är snart 8 och jag sitter här klar för att gå ut och gå en promenad. Tänkte jag skulle skriva först så att ni inte tror att jag latar mig :)

Idag är det exakt en månad kvar tills jag ligger på operationsbordet i Tyskland. Tror inte det kommer att sjunka in ordentligt förrän jag börjar pulvra på lördag, det känns fortfarande overkligt. Eller det kanske dröjer tills jag betalar den stora räkningen på € 11.700....

Igår vandrade jag iväg till Willys och posten i Sisjön. Hämtade en alldeles ny mus, reklammerade ju den gamla. Bra att jag fick en ny och att de inte bara lagade min gamla. Sen gick jag vidare mot Frölunda Torg. Ungefär 2/3 av vägen så började jag känna av höften, så då hoppade jag på bussen. På torget skulle jag kolla in den nyöppnade Kjell & Co, men deras erbjudanden gällde tydligen bara torsdag-fredag. Affären är ett "hål i väggen", så det man vill se måste man först se ut i katalogen och sen går de och hämtar. Mycket roligare då att gå in på Clas Ohlsson, där man kan se och ta på alla saker. Köpte denna fina väskan till min dator:

Den är väl vadderad och har teoretiskt sett plats för 2 datorer. Killen i affären var tveksam till om en 15" widescreen-dator skulle få plats, men jag chansade och den får plats. I denna fina väskan får ju både datorn, strömtransformatorn och musen plats. Jag blev glad när jag såg den knallröda färgen (den fanns i svart också) och priset tyckte jag var OK; 249 kr.

Jag skulle ju köpa räkor till kvällens räkfrossa, men de planerna blev ändrade. Ingen fiskaffär hade några färska räkor igår, vilket jag hade kunnat räkna ut själv om jag hade ansträngt mig... det var ju afton i fredags. Efter samtal med pappa styrde vi om det till tisdag kväll. Däremot handlade jag mig en väldigt läcker räk- och tonfiskmacka. 3 lager av vanligt rostebröd utan kanter, och emellan skivorna en tonfiskröra med väldigt lite majonäs. Jag gillar det inte när det är för kletigt, så detta var perfekt. På översta skivan var det ett tunt lager majo och sedan massa räkor och 1/4 ägg. Mackan var nedsatt till halva priset då den gick ut samma dag, men det var absolut inget fel på smaken.

Jag tog bussen hem igen men gick av ett par hållplatser tidigare så jag fick några steg till. Lite senare körde jag 40 minuter Wii, så jag tycker att gårdagens motionerande får godkänt med plus i kanten. Emma har ju också köpt ett Wii Fit Plus, så jag har skapat ett delat dokument i Google Documents där vi fyller i våra highscores. Kul att tävla lite :)

Jag hann givetvis med lite korsord också, löste färdigt en tidning som skall vara inskickad 25 maj.

Nu tänkte jag gå ut en ganska lång promenad före frukost, men jag håller mig nära busslinjerna så jag kan ta bussen ifall höften börjar krångla. Det är bara 5°C ute just nu, men solen skiner så det finns hopp om bättre väder.

Ha en underbar söndag!!

3 kommentarer:

  1. Jättesnygg väska! Härlig färg som man verkligen blir glad av!

    Tiden kommer gå superfort ska du se o rätt vad det är så "vinkar" vi av dig och sen välkomnar dig hem.
    Nästa vecka är det 6 månader sedan jag opades....kan du fatta det??? För det kan knappt jag...

    kram

    SvaraRadera
  2. Klockan är 10.40, jag har precis vaknat och jag ser att du är online vilket måste betyda att du redan gått din promenad. Känns som om jag sovit halva dagen!

    Superfin väska, den kommer du få stor nytta av. Se till att vara i god tid till säkerhetskontrollen bara :) Datorer ska ju plockas upp och köras separat, ibland känns det som att de vill plocka isär dem på plats!

    SvaraRadera
  3. Vad skönt med en morgon promenad!
    Jag sparar mig lite med promenade till kvällen. Lite långsam i starten på morgonen och så har vi städat och plockat i dag. Snygg väska. Hälsningar Mamma Mia

    SvaraRadera