söndag 12 oktober 2008

Nu är jag modig!

Nu är jag modig. Jag HATAR bilderna nedan, men dessa var en av orsakerna till att jag är där jag är idag. Sidobild och framifrånbild från min födelsedag den 5 juli 2008

Bilder från idag. Glad ser jag inte ut at vara, men jag hatar som sagt att vara med på bild. Självutlösaren och jag är inte kompisar. Kameran står dessutom mycket lägre än mig, så därför ser det ut som om jag tittar uppåt, när jag i själva verket tittar rakt fram. Blir lite gladare när jag tittar på nedanstående bilder dock.

Nu skall jag bara samla lite mer mod innan jag klickar på "Publicera inlägg"...... OK, here goes!

11 kommentarer:

 1. Vart tar "ongen " vägen?? Bäst och åka på besök medan hon finns kvar LOL
  Jag beundrar ditt mod Lena, och hejar på dig av alla mina moderliga krafter.

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 2. Vad modig du är! Och vilken skillnad mellan bilderna :o)

  Ketoner vet jag det mesta om eftersom jag hållit på med både GI och lchf, och jag förstår inte varför XV tydligen går ut med att man inte får äta något annat än pulvret. Så länge man inte äter kolhydrater är man kvar i ketos. Man kan alltså äta både kött, fisk, ägg och t.o.m. smör utan att bryta ketosen. Nu tänker jag inte göra det ändå eftersom jag främst är ute efter att bryta mina dåliga vanor samt få ner kalorimängden. Lite grönsaker (ovanjordsgrönsaker)kommer dock att slinka ner när magen kurrar som värst :o)

  SvaraRadera
 3. En keton är antingen en funktionell grupp karakteriserad av en karbonylgrupp mellan två kolatomer, eller en förening som innehåller denna funktionella grupp.


  Ketos är ett tillstånd i metabolism som uppstår när levern i stor omfattning konverterar triglycerid (fett) till fettsyror och ketonkroppar som kan användas av kroppen för energi.


  Ketos är en kemisk omställning i kroppen som uppstår när du äter väldigt lite kolhydrater och därför främst använder fett som energikälla. Fettet omvandlas till ketoner som kan användas som bränsle - därav namnet. För att detta ska hända bör man äta mindre än 40 gram kolhydrater om dagen. Bör tilläggas att man även bränner en del fett när man äter mer kolhydrater, men inte lika snabbt.
  Källor: http://www.wikipedia.se/ och http://www.giviktkoll.se/)

  SvaraRadera
 4. Wow Lena! Vilken skillnad mellan bilderna, det syns verkligen!
  Bra kämpat du har gått långt och varit så duktig under den här tiden!
  Jag är så stolt över dig!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Tack för dina kommentarer, det är gott att få några ord på vägen ibland.
  Modigt att lägga ut bilderna, start gjort.
  Verkar som om du haft en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Keep up the good work! :)

  SvaraRadera
 7. Jäklar vilken skillnad!!! Att visa bilder på sig själv är en sporre också, och du är jätteduktig och jättemodig. Glöm aldrig det!

  Stor varm KRAM

  SvaraRadera
 8. Det var ju skönt att höra ändå =) Oj oj vad du har gått ner i vikt, man ser verkligen en enorm skillnad åp dig på dina före och efter foton =) Kramar

  SvaraRadera
 9. Vilken skillnad! Grattis till -kilorna! Kämpa på! Jag kämpar på mitt håll!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 10. Vad duktig du är kära faster!
  Önskar att jag hade samma glöd som dig :)
  Det är stor skillnad på bilderna och åter igen, du är riktigt duktig!
  Massa kramar
  /Emma

  SvaraRadera