måndag 13 oktober 2008

Idag skall jag inte glömma...

... att jag börjar 7! Glömde ju det i fredags, och fjäskade med chefen så att jag fick gå kl 16 ändå... Så idag jobbar jag mellan 7 och 16.30. Sedan blir det snabbt en halv påse pulver och iväg till sjukgymnasten där jag skall vara kl 17. Spännande!! Direkt efter det åker jag till XV och tränar. Jag skall ju ändå ha med mig träningskläder till sjukgymnasten och det ligger halvvägs till XV, så jag skall genast försöka omsätta det jag lär mig hos henne till maskinerna på XV.

Tack alla för era goa kommentarer angående bilderna igår. Det krävdes som sagt massa mod för att lägga ut den första. Men utan den första så hade ni inte sett varför jag blev så glad och stolt över den andra... Så det var bara att bita ihop. Ni som känner mig vet ju redan hur jag såg ut, och ni som inte känner mig, där spelar det ingen roll. Så ser jag ju inte ut längre!! Men som jag läste på någon annans blogg, det är lite jobbigt att ha gått ner 17 kg och fortfarande vara tjock...

Annars bjuder inte veckan som kommer på något upphetsande. Almanackan är tom, så det blir träning måndag, onsdag och fredag om allt går som jag vill. Hoppas jag får massa övningar från sjukgymnasten idag som gör att jag inte har så ont hela tiden, längtar verkligen efter att få träna ordentligt igen!!

3 kommentarer:

 1. Hoppas du kom i tid till jobbet idag "fniss"! Klart jag ska hänga på promenaden för Bröstcancerfonden! Då måste vi ses! Hur går det till, var anmäler man sig och betalar?
  Lycka till hos sjukgymnasten idag! Du är grymt duktig Lena!

  SvaraRadera
 2. Kom du i tid till jobbet?
  Tycker du e jätteduktig och en inspiration. Förstår precis va du menar med att känna att man gått ner 17 kg o fortfarande vara tjock. Jag känner likadant även om ja inte gått ner lika mkt just nu. Men för många år sen gick ja ner 26 kg o ja uppfattades då fortfarande som tjock...

  Följer din blogg och kämpar själv me mitt XV även om ja inte öppet bloggar om det
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej Soulsister
  "Vågar" inte svara på din blogg för då kanske jag avslöjar dig. Är bara hemma snabbt och pulvrar på lunchen, men jag skall kolla in din blogg när jag kommer hem efter sjukgymnast och träning ikväll. Lycka till. Kramar.

  SvaraRadera