lördag 7 augusti 2010

Garderobskul

Gomorron! Sitter här nyduschad och funderar på vad det är för dag. Det är fördelen med att jobba, man har stenkoll på att det är lördag :) Nu är alla dagar lika varandra. Sista semesterveckan börjar på måndag. Det skall bli skönt att komma tillbaka till jobbet, det brukar alltid vara det. Mer rutin och så njuter man desto mer av helgerna.

Idag var det invägning igen. -0,6 kg. Jag vill att det här omtalade raset börjar snart, det här är ytterst irriterande. Jag vill rasa lite, sen kan det börja gå långsamt igen. Fasen jag märker ju inte ens att jag har gått ner lite drygt 16 kg. Jo, OK, jag märker det på kläderna, men inte i kroppen. Den allra största orsaken till att jag vill att det skall gå fortare har faktiskt ingenting med vikt och figur att göra. Det har med höften att göra. Läkaren sa att den antagligen skulle bli bättre om jag gick ner i vikt, och jag vill att det skall ske nu. Jag vet inte om ni kan föreställa er hur handikappande det har blivit, kan inte ens gå en halvtimme utan att jag får fruktansvärt ont. Igår var jag på Maxi, det tar en kvart att gå dit, sen gick jag omkring där en stund och när det var dags att gå hem hade jag så ont. Det är inte alls roligt! När semestrarna är slut skall jag ringa läkaren igen och fråga hur jag skall göra. Kanske är det läge för en cortisonspruta till? Jag vet att man inte skall ta dem för ofta, men den första tog ju inte så jag har ju bara fått en som har funkat.

Igår roade jag mig med att prova alla toppar/blusar/tröjor som hängde i garderoben med för små kläder. Det resulterade i att jag kunde flytta ett tiotal plagg från den garderoben till den med lagoma kläder. Det var riktigt roligt.

Annars hände inte så mycket här. Satt ute och löste lite korsord, har inte löst någonting på säkert en vecka. Idag åker jag nog till mamma. Bussen går om en timme, måste sätta sprutt. Ha en bra dag!

5 kommentarer:

  1. Hej svejs.. hitta hit genom..??
    Ja du, det kommer jag inte ens ihåg.. *fniss*

    Jag vet inte alls nåt om denna operation du har gjort, jag själv är oxå överviktig,, men skulle personligen aldrig lägga mig under kniven för att gå ner i vikt.
    Endast om det vore risk för min hälsa,, men alla är vi olika.

    Jag har tänkt varje gång jag har läst att du "fuskar" med dina mattider och alla målen... är det inte därför du inte har gått ner "mer" i vikt..??

    Äen om jag tycker de kilona du har gått ner är kanonbra..

    Ha det bäst.. // Annelie

    SvaraRadera
  2. Ja det är på tiden att ni kommer tillbaka till jobbet så det blir lite folk och rörelse, det är så tomt.
    Ha en skön helg
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Lena!

    Hoppas du hade det bra hos Gun!

    Kul med de nygamlakläderna...ibland lönar det sig att spara i garderoben.

    Ha det gott!

    Kati

    SvaraRadera
  4. Grattis till minuset och va kul att du kan "möblera om" i garderoberna!!!
    Jag förstår din frustration men alla minus är ett plus. Kämpa på, you can do it!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Annelie: Välkommen :) Jag tänkte så tidigare, men nu ångrar jag mig inte en sekund. Mår sååå mycket bättre. All fel mat jag brukade sätta i mig gjorde att jag mådde skit. Även om viktnedgången inte går så fort som jag skulle vilja så MÅR jag bättre. Magen mår bättre och då mår jag bättre. Det var ju risk för min hälsa eftersom min viktuppgång inte hade stoppat vid tidigare toppvikt...
    Det har varit svårt på semestern att hålla mattiderna. Jag går upp senare och hinner inte få i mig allt under dagen. Att inte äta sent på kvällen sitter i, så då blir något mellanmål lidande. Om en vecka börjar jag jobba så då blir det enklare med mattiderna. Mycket möjligt att det spelar in om jag får i mig för lite, vi får se när jag börjar jobba :)

    Hanna: Börjar redan längta tillbaka, skall bli kul att komma tillbaka och komma in i rutinerna igen. Vi ses! Lunch nästa vecka? Kram

    Kati: Ja, kul med lite "nya" kläder :) Att jag hade kul hos mamma kan du se på dagens bilder :) Kram

    Katarina: Klart jag fixar detta! Inte så himla mycket jag kan göra annorlunda, det är i alla fall väldigt skönt. Inget dåligt samvete som tidigare var en stor del av mig. Kram och välkommen hem!

    SvaraRadera