söndag 19 oktober 2008

Snopet

Efter 40 min på moppen i snålblåsten kom jag fram till NetOnNet och gick till deras informations-/reklamationsdisk. Tror ni inte spelarjäkeln funkade nu??!! Han var i alla fall juste och uppgraderade programvaran åt mig. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt sätta på spelaren sedan den pajjade för 1½ vecka sedan, och så funkar den nu... Innan han satte på den så sa han att om den inte funkade skulle jag få en ny med mig hem med en gång. AArrggghhh! Jag ville ju ha en ny fräsch spelare...

Gick omkring där ett tag och letade efter något att handla. Är det någon mer f.d. matberoende som har samma känsla som jag i affärer (som inte säljer mat): Att behovet för att handla något har blivit mycket större? Jag gick verkligen omkring och letade, men hittade inget. Handla gjorde jag dock ändå, för mamma behövde nya hörlurar och en grenkontakt. Men inget till mig. Moppade vidare till Bäckebol (ännu längre från stan, ca 10 min med moppe från där jag var), men där hittade jag inte så mycket heller. Köpte 3 st elektriska värmeljus, garanterat säkra för katterna. Gick in på Clas Ohlson, Jysk, Hemtex, Life och lite andra små affärer, ville handla NÅGOT. Var inne på Telenors butik för att kolla hur lång bindningstid jag har på skit-telefonen jag har, och det var tydligen ända till november nästa år. Men i maj kan jag tydligen teckna ett nytt abonnemang och få en ny telefon. Den jag har är kass, stänger av sig själv hela tiden osv. Han sa att om jag lämnar in den kan jag få en lånetelefon så länge, så det skall jag nog göra, fast lite närmare hemma.

Nu skall jag slösurfa lite innan jag tar fram dammsugaren och skrämmer slag på mina katter. Det ser inte så trevligt ut här, 3 veckor sedan den numera avskedade städerskan var här. 2 långhåriga katter kan ställa till med mycket damm under den tiden. Ha en bra söndag där ute i cyberspace (om någon läser vad jag skriver...).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar