onsdag 25 juni 2014

Ja! :)

Gomorron. Ett litet snabbt inlägg. Igår hade jag telefontid med ortopeden som skrev brevet om att de inte hittade något fel i min axel. Jag sa som det var, att jag hade sett fram emot operationen, som en sista utväg att bli bra. När han nu sa att det inte var något fel så blev jag väldigt ledsen. Visserligen bra att inget hittades, men jag VET ju att något är galet.

Ortopeden höll med om att allt inte syns på röntgen, så han vill operera ändå! Jag blev väldigt glad. Det hinns inte med före min semester, så det får bli efter. Troligen efter min Kreta-resa, eftersom jag inte vill åka dit som konvalecent. Så troligtvis någon gång efter vecka 36. Men som min syster sa, jag måste vara "försiktigt optimistisk" och inte hänga allt på detta. Det kan ju faktiskt vara så att jag inte blir bättre. Men då vet jag ju åtminstone att allt har gjorts.

Maggie blir kvar på Ellös en månad till :( Mormor tyckte att hon lika gärna kan vara där tills jag kommer upp min första semestervecka. Det är vansinnigt tomt här hemma. Att man kan sakna en icke-kelig katt så mycket... Här är några bilder på oss som mormor tog i söndags.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar