tisdag 27 december 2016

Sjukdag

Gokväll. Idag har det inte varit någon bra dag. Vaknade upp i morse med taggtråd i halsen och snor i näsan. Vill inte! När jag slöat ett tag med TV och korsord (och sovit några timmar till) kändes det bättre. Men ändå inte. Ingen energi liksom.

Bestämde mig ändå för att gå ut i närområdet och utforska Bayswater. Stegräknaren har idag slutat på 9.730 steg, inte illa när man känner sig skruttig. Promenerade omkring ett tag och gick sen till restaurangen Bella Italia för lunch. Det blev pasta med het tomatsås, vitlök och jätteräkor.


Mumsigt. Men sen var jag slut. Gick förbi Tesco och bunkrade mer färdig kycklingfilé och sen tillbaka till hotellrummet. Den här dagen känns som ett nederlag, men det är inte så himla mycket jag kan göra åt det. Om förkylningen bryter ut sätter den sig garanterat på öronen, som den brukar, och det är INTE att rekommendera när man skall flyga om 2 dygn!

Jag var ute en liten sväng till nyss, blev så sugen på mera string cheese...


Annars har jag ingenting att berätta. Blä. Hoppas verkligen att morgondagen blir roligare. Jag har i alla fall kollat upp att hotellet har ett bagagerum som jag kan få ställa min packning i efter jag checkat ut klockan 11 på torsdag. Skönt att inte behöva släpa på den.

Nu skall jag vila vidare. Gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar