lördag 7 februari 2009

Grattis lillasyster!!

Äntligen var så veckan slut. Denna veckan som gick har varit jobbig med mycket att göra varje dag efter jobbet. Gillar ju inte att ha att göra varje dag, behöver mina frikvällar för att inte bli nipprig... Jag hoppade över promenaden i det duggregnande vädret igår och gick direkt hem från jobbet. Ny korsordstidning hade kommit, men jag satte inte tänderna i den utan det tidigare numret som snart skall skickas in. Löste färdigt 2 tidingar, så nu kan jag skicka in och tävla :) Jag trodde jag skulle somna kl 19 på soffan, men jag satt och löste korsord till strax efter 21, och sen blev det TV. SEN somnade jag på soffan och vaknade kl 5... TV:n på, blockljusen tända och katterna sovandes vid mina fötter.

Idag gratulerar jag min älskade lillasyster Åsa på 31-årsdagen. Hon är så himla fin på bilden nedan, den togs hos en fotograf. Jag trodde jag hade alla bilderna från den fotografen i min dator, men jag måste ha raderat mappen. Snodde denna från hennes Facebook :) Vi är inte ett dugg lika, men det kan bero på att vi inte har samma mamma :) Idag är det kalas kl 16 med middag och fika. Men jag åker dit redan kl 14 och umgås lite med henne och hjälper henne inför kalaset. Sen när de andra gästerna kommer så åker jag hem. Det är inte det att jag inte kan umgås med mat, men det är så fruktansvärt TRÅKIGT att sitta och titta på när andra äter. Gästerna som kommer är "bara" familjen ändå, och de ser jag ju ganska ofta. Fast brorsan med familj har jag inte sett sedan annandagen, de bor i Borås. En liten stund stannar jag nog när de andra har kommit.


Annars skall jag bara ta det lugnt i helgen. Det blir väl knappast någon promenad innan kalaset idag, det är så tråkigt väder ute nu (disigt och grått). Men kanske när jag kommer hem. Jag tar väl buss och spårvagn dit (syrran bor på andra sidan stan), så jag kan ju gå av tidigare på vägen hem och promenera. I morgon skall jag försöka komma upp i Änggårdsbergen igen, eller kanske Sisjön (skall du med Sara?) för en skön skogspromenad. Allt hänger på vädret

Nu är det mindre än 100 besök som krävs för att besöksräknaren skall passera 20.000!! Den räknaren installerade jag 12 september 2008, strax under en månad efter att jag startat bloggen. Kan inte fatta att ni är så många som är inne här och läser mitt babbel... Den räknar ju inte unika besökare per dygn som den andra med rullande städer, så om ni är här 2 ggr på en dag så räknas det 2 ggr. Nått måste det ju vara som gör att ni kommer tillbaka :) Att starta denna blogg var det näst bästa jag har gjort i mitt liv, det bästa var att gå med i Xtravaganza. Jag kan inte fatta att jag har gått ner 36 kg sedan i augusti! Hur jäkla overkligt är inte det? Jag har inte sett brorsan med familj på 12 kg (här pratar vi inte dagar och veckor, utan kilon!) så det skall bli kul att se om de ser någon skillnad idag.

Nu skall jag kolla upp när Bolagret öppnar så att jag kan promenera dit och köpa ett presentkort till syster yster. Hon fick ett förra året när hon fyllde 30, men det har hon inte utnyttjat än, så hon tyckte det var en bra idé att få lite mer... Hon har ju ny lägenhet nu och kan behöva lite nya lampor och så. Jag önskar er alla en underbar lördag i detta gråa väder, så återkommer jag troligen i eftermiddag/kväll med lite kort från kalaset. Kram på er alla!

4 kommentarer:

  1. Hej Hej!
    Hoppas du har en bra helg ännu så länge?
    Ja det blir helfart o soppisar för fulla muggar imorrn igen :-)

    Tack, jag ska ha det roligt som tusan på festen tänkte jag ;-)

    kram

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Visst är man trött efter en full arbetsvecka, fredagen är ingen dag man orkar vara uppe länge precis annat var det när man var yngre!
    Här är det lugnt har precis bjudit barnen på nybakade chokladmuffins medan jag själv avnjut en kopp grönt te och ett äpple. Snart ska här göras soppa! Trevlig helg!
    Sandra

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får det trevligt hos syrran =) Kan förstå om det blir lite tråkigt att inte kunna äta, men det är inte riktigt klokt hur många kilon du har gått ner!!

    När jag är ute och springer så får jag den egentid som jag ibland behöver, bara jag och min radio i min takt =) Hoppas att du får en lugn och fin dag. Kramar

    SvaraRadera
  4. Linda: Hittills har den varit lugn och jätteskön. Handlat lite, softat lite, surfat lite, löst lite korsord. Precis som en helg skall vara. Festa lite för mig också (men inte så mycket som Sara gjorde igår...).
    Kram

    Sandra: Om det bara är en vanlig arbetsvecka tycker jag inte att det är så farligt, men jag gick inte hem direkt från jobbet en enda gång måndag - torsdag. Var inte hemma förrän tidigast kl 20, och sånt knäcker mig.
    Tack för att du påminde mig om te! Skall ta med mig lite rött te till syrran så att jag också kan få en kopp!
    Kram

    Malin: Jag kan inte fatta det själv :) Jag blir trevligt överraskad varje gång jag tänker på det! Jag har väldigt stort behov av egentid, det jag umgås med kollegorna på arbetstid räcker för mig. Dock brukar jag bli lite skogstokig vid längre ledigheter, då går jag ut och letar efter folk att umgås med... Kram

    SvaraRadera