söndag 8 februari 2009

Kalasbilder

Jag stannade inte så länge hos systern, men hann ändå ta lite bilder. Innan de andra kom så hjälpte jag henne att göra guacamole (hon skulle bjuda på tacos) och duka och lite annat. Det gällde verkligen att inte stoppa de guacamole-kladdiga fingrarna i munnen av ren reflex!! Men jag klarade mig från detta "ödesdigra" misstag! Här kommer lite bilder från när de andra kom, det var bara bror med familj och våra föräldrar.

Min "styvmor" Marita, brorsdotter Emma, svägerska Katherina och brorsdotter Rebecca. Partyminerna har de inte hittat än :)

Svågern Johannes, brorsan Jonas, jag (som har en konstig min för brorsan masserar mina axlar) och pappa Eje.

Födelsedagsbarnet Åsa beundrar sina nya armband från Boråsarna.

Så här såg det ut när jag gick, alla skulle just hugga in på tacos. Tur att jag inte skulle stanna, för vi hade inte fått in en tionde stol i det lilla köket. Måste säga att taco-köttfärs luktar vansinnigt gott...

Jag tog spårvagnen hemåt och gick sedan från Marklandsgatan, en timmes promenad hem. Tyvärr dog min spelare (batteriet slut) när jag hade 1/3 kvar, annars lyssnar jag ju alltid på talböcker när jag går. Men jag kom hem ändå :) Det blev, ihop med de snabba steg jag gått till köpcentret tidigare under dagen, sammanlagt 9.432 snabba steg på 81 minuter (116 steg/min). Hade kunnat hoppa av ännu tidigare, för det fanns krut kvar i benen när jag kom hem, men inget batteri i spelaren så det hade inte varit så kul.

Resten av kvällen spenderades i soffan. Hade ju sagt att jag skulle försöka se på Melodifestivalen, men jag orkade inte. Jag ser inte på några sådana program (Idol, Let's Dance, Körslaget, Stjärnor på is, Melodifestivalen osv.), och börjar känna mig lite utanför. Men jag hade helt enkelt ingen lust. Får lyssna på vad ni andra och de på jobbet säger ändå, jag är van vid att inte fatta nada :)

Idag finns inga planer mer än att jag kanske skall få håret klippt av Marita. Det behövs verkligen, tappar ju fortfarande en massa hår och nu är det alldeles för långt och risigt. Egentligen skulle jag behöva klippa en massa, kanske 20 cm, men vi får se om jag vågar det. Gillar inte att ha för kort hår när det är vinter, måste kunna få håret ovanför den stora kapuschongen på jackan utan att det ramlar ner i nacken igen. Jag hatar när det killar i nacken!!

Förresten så passerade besöksräknaren 20.000 besök igår när jag var på kalas hos Åsa. Den stod på 19.992 när jag gick och 20.027 när jag kom hem. Jag missade alltså det "magiska" ögonblicket :) Ganska fantastiskt egentligen; bloggen startades 080817 och jag lade till besöksräknaren 080912. 3 månader senare, 081210, passerade den 10.000 besökare (det var då jag hade tävlingen med Malins halsband). Nu 090207 passerade den 20.000, bara 2 månader senare!! Besökarantalet ökar! Kramar till er alla :)

5 kommentarer:

 1. ROligt att träffa dig kära faster :)!

  SvaraRadera
 2. Gud vad många besökare du har haft! Det är alltid roligt tänk om alla skulle lägga in en kommentar varje dag då skulle du inte ha tid med någonting annat än svara på alla inlägg.
  Vad fin du var på bilden!
  Jag ska iväg och träna 11:30 i Åby.
  Jag är klar 12:30. Vet inte nu om jag orkar åka förbi Ica MAXI men gör jag det så hör jag av mig!
  Självklart så plockar jag upp
  dig:-)!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med bilder =) Det syns verkligen på bilderna hur mycket du har gått ner i vikt!

  20 000 besökare! Det är mycket det.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Emma: Puss!

  Sara: Det hade kanske blivit lite mycket... Men jag älskar kommentarer!! :) Synd att jag missade dig tidigare, men som du ser i nästa inlägg så hade vi lite att göra. Hoppas du hittade några fynd!! Kram

  Malin: Nu har jag lagt upp ännu mer bilder :) Jag ser också skillnad, så bilderna är bra för mig också. Kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Du bara rasar i vikt, syns så tydligt! KUL!

  kram

  SvaraRadera