lördag 14 februari 2009

Lat lördagsmorgon

Här sitter jag och har det bra, har varit uppe i drygt 3 timmar. Vardag eller helg, spelar ingen roll, jag vaknar tidigt. Oftast av mig själv. Har surfat lite bland alla icke-viktrelaterade bloggar, de får stå tillbaka på veckorna, då jag bara läser viktbloggar (i stort sett). Jag har, med katternas "hjälp", löst massa korsord. Det är en stor fight hela tiden, de vill ligga på korsordet eller äta pennan, det vill inte jag. Just nu har Cornelia placerat sig rakt på ett uppslag, så jag skriver lite här istället.

Gårdagskvällen gick också i slöhetens tecken. Kollade en massa inspelade program, körde lite med boll & gummiband och slappade i största allmänhet. Skönt!

Idag vill jag önska er alla en trevlig Alla hjärtans dag med ett hjärta som min mamma har gjort. Själv kan jag bara gosa med katterna, men det är inte illa det.

Jag hade tänkt att ta en morgonpromenad före frukosten, men kollade termometern och ångrade mig när den stod på -12°C... Det får bli senare under dagen istället.

Tack för alla snälla kommentarer på den förskräckliga bilden. Jag skall ta och ta ett kort på mig när jag har tvättat håret och låtit det självtorka, så skall ni få se skillnaden. Jag är faktiskt väldigt nöjd med min nya frisyr, det känns som det var ett bra beslut att klippa av håret och "bli en ny människa" även när det gäller håret. Jag kan ha det utsläppt mycket mer nu och det är skönt att inte hela tiden gå omkring med tofs.

Min envisa våg vägrade stanna på något annat än 80,0 idag, oavsett hur många gånger jag steg upp på vågen :) Så det blir väl i morgon istället. Men 80,0 är inte fy skam, det innebär att jag har gått ner 37,5 kg.

7 kommentarer:

 1. Haha, känner igen det där med katterna. Hunden gör precis likadant men så är han ungefär lika stor som dina katter.

  Vilken irriterad siffra på vågen men det innebär i alla fall att du borde få se 7:an tills imorgon. Tänk att du har gått ner 37,5 kg! Det är ju hur mycket som helst =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Malin: Djuren gör vad som helst för att få vår uppmärksamhet :)
  Ja, det borde komma i morron, men kanske inte. Är dock väldigt nöjd med -37,5 det låter riktigt imponerande! Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt de låter...=) www.essencefabriken.se ha för postorder, det var super o persika o viol me för den delen..=)
  Ha en underbar alla hjärtans dag nu

  kram

  SvaraRadera
 4. Att använda vågen som en step-up bräda har väl vi alla gjort någon gång. ;) Själv står jag också still för tillfället, och i helgen har jag lite "vikt-fritt" men till veckan blir det upp till kamp igen!

  SvaraRadera
 5. Fidde: Skall fundera på om jag skall beställa nått. En av de andra bloggarna från Göteborg, Sara, skall till Stockholm i mitten av mars och har erbjudit sig att köpa, men då hoppas jag att jag inte har så långt kvar.
  Jag har just varit ute på en underbar promenad, det var väl ett bra sätt att "fira" Alla Hjärtans dag?
  Kram

  Saphire: Jag står inte still, hade gått ner 0,4 kg sen igår, men jag ville ju att det skulle vara 0,5 kg :) Jag har försökt att inte väga mig varje dag, men då missar jag ju dessa härliga delmål!
  Kram

  SvaraRadera
 6. -37,5 är respektingivande!

  Ha en underbar alla hjärtans dag!

  kram

  SvaraRadera
 7. Soulsister: Svindlande siffra egentligen :) Kramar!!!

  SvaraRadera