måndag 16 februari 2009

Måndag igen...

Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Helt plötsligt är det måndag igen. Även denna helgen har jag haft mycket egentid och bara varit. Surfat, löst korsord, läst bloggar och haft det bra. Men jag har också fått gjort det jag skulle och fick in 2 bra promenader. Det är, för mig, receptet på en bra helg. Vad bjuder då veckan som kommer på? Idag måndag skall jag iväg till akupunktur, igen. Blä! Idag skall det dock bli annorlunda. C skall inte sätta nålar som vanligt på mig, utan hon skall sätta några häftstiftsliknande saker i mina öron!! Läskigt! Har inte sett dem än, så jag vet inte hur de ser ut, men jag återkommer med bild. Denna typ av nålar skall tydligen funka bra på allergier, C har gett sig katten på att lindra/bota min gräsallergi som jag lider så fruktansvärt mycket av från maj-augusti. Jag är villig att försöka allt, men som sprut- och nålfobiker är det lite skrämmande.

Tänkte simma tisdag och torsdag, och på onsdag är det mitt andra Lifetime-möte. Måste se till att få gjort hemläxan innan dess, har liksom slarvat med den... Inte bra.

Skickade ett SMS till syster, bror, pappa och styvmor igår för att berätta om min glädje. De är ju inte så flitiga läsare av min blogg (syster och bror läser ibland, men aldrig pappa och Marita). Pappa svarade med att jag inte skulle säga att jag "aldrig mer skulle ha en 8:a som första siffra", eftersom jag kunde bli förstoppad eller nått :) Jag tror jag kan vara ganska säker på att inte se den siffran igen, hade samma vikt idag som igår, så nu fortsätter det nog nedåt. Nu tar jag nya tag och fortsätter mot nästa delmål, -40 kg. Dit är det (fortfarande) 2,1 kg, så inom 2 veckor borde jag vara där.

Jag måste få tacka för alla underbara kommentarer jag fick på gårdagens 2 inlägg. Ni ger så mycket tillbaka att jag blir alldeles stum. När ni skriver en kommentar får jag ett mail via gmail, och då låter det som en harpa i min dator. Om detta ljud hörs när jag t.ex. kollar på TV så brukar jag rusa upp för att se vad det är som skrivits. Ibland tvingar jag mig själv att ligga kvar, måste praktisera lite självdisciplin :) Men det jag vill ha sagt är att ni gör mig så otroligt glad när ni skriver. TACK!! Jättekramar till er alla :) Sen till alla ni som läser men aldrig skriver nått: kan ni inte lämna ett litet avtryck och tala om vilka ni är? Jag har ju ca 150 unika läsare per dygn, så ni är ganska många som aldrig skriver nått.

8 kommentarer:

 1. GRATTIS till sjuan, missade ditt inlägg igår så hälsningarna kommer i efterskott. Jag älskar också tulpaner, det är verkligen vår. =)

  SvaraRadera
 2. Låter helt klart som en helg i min smak också! =) Tack för ditt svar på min blogg, jag tror faktiskt att jag lägger ner mineralvattnet helt - i alla fall för en tid framöver så får jag ju se om det blir någon skillnad. Kramen

  SvaraRadera
 3. Sofia: Tackar, tackar! Njuter av blommorna nu, det är en mycket ovanlig syn i mitt hem :) Kram

  Emma: Jag tror inte det gör någon skada, men om du absolut vill ha mineralvatten rekommenderar jag en SodaStreamer, då är det ju inga salter i. Orsaken till att jag dricker köpe-vatten och inte sånt jag gjort i min SodaStreamer är att jag tycker att det blir för lite bubblor när man gör det själv. Bubblorna hjälper mot de äckliga beläggningarna man får på tänderna när man pulvrar. Annars gör jag mycket vatten i min lilla maskin. Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis Lena! Visst känns det underbart när man får se den där sjuan! Jag förstår din glädje nu ska du aldrig mer se en åtta på vågen!
  Det ser ut som du har haft en härlig helg! Det var ju en jättebra belöning med tulpaner!

  SvaraRadera
 5. Sara: Tack! Nej, inga mer åttor!! Såg du förresten mailet där jag frågade dig om måttbandet? Är nyfiken på om jag mätt rätt eller inte :) Kram

  SvaraRadera
 6. Klart du inte får se någon mer åtta! Och inte jag heller för den delen. Nästa nya siffra som vi ser ska vara en sexa =)

  Ryggen känns mycket bättre idag, det är första dagen då jag inte har gått runt och haft småont hela tiden. Så jag avvaktar lite med sjukgymnasten.

  Sidan som jag brukar använda är: www.funbeat.se. Kanonbra tycker jag =) Kram!

  SvaraRadera
 7. Lena jag såg mailet! Jag måste bara hitta måttbandet bland alla leksaker! Så fort jag hittat det så lovar jag att du ska få reda på var den börjar.
  Jag förstår att du är nyfiken!
  Synd att kameran pajade, typiskt när försäkringen tar slut. Du har ingen drulle försäkring då?

  SvaraRadera
 8. Malin: Det är ett tag kvar till en sexa, men jag har siktet ställt på den siffran :) Vad skönt att ryggen känns bättre!! Skall kolla in länken sen. Kram

  Sara: Haha. Hoppas du hittar det bland alla leksaker :) Jag har en drulleförsäkring, men självrisken är hög och kameran ändå 2,5 år gammal så det skulle nog inte vara många kronor jag fick ut på den. Kram

  SvaraRadera