fredag 13 mars 2009

Uppdatering

Nu är vi hemma igen. Det var troligen en idiopatisk (utan orsak) urinvägsinflammation. Hon fick en spruta och så fick vi med oss två till hem som JAG skall ge henne i morgon och på tisdag! Jag, som är så spruträdd, och Nellie som har så vassa klor... Hm undrar var det skall sluta. Sen skall hon också ha en medicin som heter Metacam, men det är inga problem, den får Cornelia redan (inflammationshämmande som hon får mot sin artros). Det jobbiga är att jag skall ge henne vatten en gång i halvtimmen och verkigen hålla koll på ifall hon kissar. Så jag stannar hemma resten av dagen. IT-chefen har sparat ner en bildfil jag höll på att jobba med i en lägre version, så jag kan fortsätta jobba hemifrån.

Hoppas nu bara hon blir frisk! Det är inte alls samma "Gnällie" som vanligt. Inte ett gnäll har jag hört på hela dagen... Vi skall på återbesök hos veterinären om 10 dagar. Hjälper inte denna kuren (det vet vi i helgen/måndag) så får vi åka dit igen och då sätter de in antibiotika. Så ni kan fortsätta att hålla tummarna :)

10 kommentarer:

 1. stackars missen!!
  håller tummarna

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att Nellie snart mår bättre! Kram

  SvaraRadera
 3. Nu har hon fått medicin o blir snart bra ska du se!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack Jenny, Malin och Soulsister. Hon har fått en massa kel och spunnit en hel del nu, men det kommer inte många droppar när hon kissar. Hoppas hon blir bättre snart. Kramar

  SvaraRadera
 5. Stackars lilla kissen! Hoppas att det blir bra nu!
  / sandra

  SvaraRadera
 6. Oj, vad tråkigt med Nellie, hoppas att kuren biter och att hon snart är tillbaka igen *kram*

  SvaraRadera
 7. Stackars Nellie! Men nu blir hon kry snart ska du se!
  Kul att det går bra med maten, jag hade samma bekymmer med nötterna! Det är ju så gott! =)
  Hoppas du får en härlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Har nyss läst igenom nästan hela din blogg. Ville inte läsa igenom delarna när du gick på halvfart så jättedetaljerat eftersom jag nyss börjat! :)
  Jag blir verklingen superinspirerad av dig! Man ser ju verkligen helt enorm skillnad på bilderna från förr och nu. WOW! Jag känner att man verkligen kan lyckas med XV.
  Hoppas att Nellie snart mår bättre! :)

  SvaraRadera
 9. Nu är det jag som vaknat tidigt! Till min förvåning så har du inte uppdaterat bloggen.
  Jag städade ur förrådet igår och hittade en svart dunjacka som jag köpte förra vintern på HM. Märket är Divine och det är strl XL.
  Den kanske är för stor för dig men jag undrar om du vill ha den?
  Jag kan komma förbi en snabbis idag så kan du prova den?

  SvaraRadera
 10. Sandra: Ingen ändring ännu, vi får se senare idag.

  Jenny: Det tar några dagar innan vi vet om den hjälpte. Kram

  Theresa: Inga fler nötter här än som medvetet lördagsgodis!! Kram

  Sara: Kul med en ny läsare (men varför heter alla Sara??). Jag har läst din blogg också och lagt till dig på listan. Hoppas det går bra för dig.

  Sara: När du skrev detta var jag ute och gick. Idag blev det en ny väg. Jag gick rakt över till Sisjöns affärer, och sedan vänster bakom Bilprovningen. Kom ut på en hästväg och hamnade tillslut borta vid stora rondellen vid ABB och Siemens. Gick ner förbi Statoil och McDonald's och sedan hem. Lite lerigt på hästvägen annars var det en bra runda. Skrev i bloggen nyss att jag är hemma hela dagen och att du gärna får komma förbi. Säg till om du vill ha lunch :) Marita och Vincent skall också äta här. The more the merrier. Kram

  SvaraRadera