tisdag 14 april 2009

Åter till verkligheten

Det skall bli skönt med lite rutiner igen, man blir bra slapp av att bara gå hemma. Igår slog jag rekord i slapphet, var inte utanför lägenheten mer än när jag sålde cykeln. Inte ens 2.000 steg fick jag ihop. Skäms... Men man måste ha sådana dagar ibland också! Satt på altanen eller inne vid skrivbordet och löste korsord en stor del av dagen. En tupplur i min solstol hann jag också med, fast solen lyste med sin frånvaro. Det var mycket kallare igår, bara ca 13°C mitt på dagen, så det var fleecetröja och filt som gällde när jag sov. Men det var gott att ligga ute ändå. Jag har tidigare inte kunnat använda min solstol med fotpall eftersom jag fick ischias av att ligga med benen rakt utsträckta, men jag la en kudde under knäna igår och kände bara av det lite. Det bådar gott för sommarens tupplurar :)

Idag skall jag till sjukgymnasten igen, med träningskläder på. Antar att vi skall gå igenom maskinerna lite. I morgon är det dags för Xtravaganza-möte igen, men om inget annat inträffar tänkte jag faktiskt simma på torsdag. Det blir första gången på jättelänge. Får se vad ryggen säger först. Och sjukgymnasten. Jag har verkligen saknat simningen, det skall bli så skönt. Blir det inte på torsdag så blir det nästa vecka.

Nu är det 9 dagar kvar innan jag börjar pulvra igen. Ser fram emot lite action på vågen. Kan väl inte direkt säga att jag ser fram emot själva pulvringen, men det är ju så mycket enklare än att äta. Allt annat som har med mat att göra stängs av, och jag behöver inte fundera på hur/när/vad och hur mycket. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå lika bra som de tidigare 2 gångerna, att jag inte tröttnar eller inte klarar av det.

Jag får heller inte glömma att jag måste säga upp mitt medlemsskap i Xtravaganza före den 26 april, för att uppsägningen skall gälla från den 26 augusti. Jag hade gärna varit med mer än ett år, man får bra stöd därifrån, men jag har ingen lust att lägga ut pengarna. Har jag någon fråga så får jag väl be er andra ställa den åt mig... Jag tror jag har frågat de flesta frågorna nu.

9 kommentarer:

  1. Sätt en påminnelse i mobilen så du inte glömmer den 26:e april...

    Hoppas du får en bra dag, själv ska jag lägga mig igen efter en snabb frukost :)

    kram

    SvaraRadera
  2. Lena vet du vem man kontaktar för att säga upp sitt medlemsakp? Jag hittar inget på deras hemsida.

    Sköt om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad härligt med en riktig slappardag igår! :)

    9 dagar kvar tills du ska börja pulvra igen, hoppas vågen har vänt ordentligt tills dess :)

    Ha en bra dag på jobbet! Kram

    SvaraRadera
  4. Var nog lite försvann, det var jag i förra kommentaren.

    SvaraRadera
  5. Slappdagar kan vara riktigt skönt att ha ibland med :)
    Hoppas det kommer gå bra att börja med sopporna igen, men det tror jag nog! :) Jag kommer nog också köra igång med det i maj och köra hela den månaden ut.. tror jag iaf.. :-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Lena jag mailade det lokala kontoret och frågade. Det räckte med mitt mail:-). Nu hoppas jag inte det blir något strul sen. Jag sparar mitt mail som kvitto.

    SvaraRadera
  7. Åh tack... Jag hoppas kunna inviga jackan imorrn, idag har varit kallt här i Norrköping.
    Aha, så det är dags för ett nytt tag med sopporna... H+åller tumme att det ska gå bra, men det tror jag, du vetkar ha otroligt stark karaktär!!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Klart du kommer att klara att pulvra igen! Du kommer tappa en massa kilon till och till semestern kommer du att vara så snygg och fin!

    SvaraRadera
  9. Soulsister: Lika bra att fixa det med en gång. Jag gjorde som Sara nedan, mailade mitt kontor, får se om de svarar.
    Hoppas du mår bättre idag!! kRamar

    Sara: Jag gjorde som du skrev nedan, hoppas det funkar för mig också! Kram

    Malin: Det blev lite väl slappt i förrgår... det är inte bra det heller. Jag satsar nu inte på att vågen skall vända dramatiskt, utan på att hålla nollan. Kram

    Emma: Jag hoppas också det skall gå bra, men ser ingen orsak till att det inte skulle göra det. Hoppas det kommer att funka för dig med! Kram

    Sara: Tack för tipset, har gjort detsamma. KRam

    Linda: Det var lite kallt här igår också, men när jag skulle gå till sjukgymnasten på eftermiddagen fick jag gå hem först och ta av mig några lager. Jag håller med om att jag har stark karaktär när det gäller sopporna, men när det handlar om att äta mat så har jag mycket att lära... Kram

    Sandra: Å vad härligt när någon tror på en :) Jag har alldeles för mycket lös hud och daller för att kunna känna mig fin, men i den nya snygga cityshortsen jag köpte på Tradera för 24 kr så slipper jag i alla fall visa mina dallriga lår :) Kram

    SvaraRadera