fredag 10 december 2010

Härlig konsert!

Gomorron! Fredag! Härligt :) Sitter här och lyssnar på filmerna jag spelade in igår när jag var och lyssnade på min f.d. kör, PicaPica. Underbar stämning och härlig musik! Det var jag och min styvmor Marita som var och lyssnade (bland många andra), men innan dess så var vi hemma hos mig och åt middag och Marita klippte mig.

Vi skulle ta en före-bild, men det glömde vi, så det fick bli en mitt-i-bild istället:

Det var en hel del som behövde kapas... Så här blev slutresultatet:

Orsaken till att håret är så krulligt är att jag hade haft fläta hela dagen, så när jag har tvättat det nästa gång så kanske det behöver jämnas till lite... Det får M på jobbet fixa i så fall. Marita hade glömt klipp-saxen hemma, så jag är klippt med min sy-sax... Men det gick det med! Sen tog vi massor av kort på mig och Cornelia, för jag ville ha ett julkort. Blev väl inte så där helnöjd med något av dem, men några var OK. Här är ett av dem (skall inte använda detta).

Man kan se att jag har lite kortare hår här... och en väldigt motvillig katt... Om ni undrar varför jag har en fiol på väggen, spelar ju inte, så är det för att min morfar har byggt den.

Sen var det dags att åka in till Majorna till Matteuskyrkan där vi skulle lyssna på PicaPica. Vi var där tidigare för jag hade lovat stå i kassan. Hjälp vad mycket folk det kom! Närmare 100 personer bara vällde in och jag hade det hett om öronen ett tag. Fika ingick i biljettpriset och turligt nog fick nog de flesta sittplats. Marita hade paxat parkettplatser längst fram, i en väldigt låg och mjuk soffa. Där satt vi bra. Jag filmade nästan alla låtar med mobilen, mycket bättre än med kameran. Kameran tar OK filmer med OK ljud men filmerna blir 300-400 mb stora per 2 minuter. Mobilen blir lite sämre bild, OK ljud och bara 10-15 mb per 2 minuter... Eftersom ljuset i lokalen var dåligt så hade det inte blivit bra med kameran heller. Det viktigaste är ju att ljudet blir bra!

Här är i alla fall kören, tog några kort. Ögonen är inte bra, men mitt vanliga "red-eye" fixarprogram klarar inte dessa, så det får vara.


Tack alla härliga Picor för en mysig kväll!!

Härligt med helg! Får se om jag lyckas hålla mig från att jobba :) I morgon skall jag i alla fall bara slappa och fixa lite ärenden.

Ha en bra fredag! Och tack för alla fina kommentarer till förra utmanings-inlägget! De värmer och gör att jag sträcker på mig lite extra :)

7 kommentarer:

  1. Blev ju jättefint Lena! O vet du, det växer snabbt ut, särskilt på oss som äter priorin :)

    KRAM o ha en finfin dag

    SvaraRadera
  2. Hoppsan, ja det var en bit som åkte med. Men ibland behöver man ta bort en bra bit om man inte gjort det på länge :).
    Saknar du kören när du är på en konsert? Skönt att du skall ta det lugnt i helgen, det behöver du :).
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för svaret!:)
    Jag skulle gissa att jag också skulle ha svårt för dom där rösterna men ska kämpa! :) Jag har en fundering till, har kommit på att 12000:- som jag skrev sist var ju lite i underkant det. Vet du vad summan brukar sluta på där som går där? Och varför men äter soppar på halvfart också? För att dom vill tjäna pengar? Man kommer ju ändå äta annat som mellanmål i framtiden. Sen om man har 25 att bli av med, om man kan gå från helfart till jämnvikt när man ska ta bort det? :)

    ha en fin dag! & håret blev mycket fräschare! :D

    SvaraRadera
  4. blev jätte fint! behövde verkligen klippas bort det där :D
    snart är det nog tillbaka igen :)

    SvaraRadera
  5. Vad fint ditt hår blev, tror du ska klippa det oftare! :)

    Camilla, glöm inte att räkna på vad du sparar genom att slippa handla mat under tiden du går på soppor - samt alla onödigheter du inte äter längre :)

    SvaraRadera
  6. Den snygga bruttan blir bara snyggare!!!

    Klart slut!

    Svägerskan

    SvaraRadera
  7. Katarina: Tycker inte att håret växer snabbare för att jag äter Priorin. Märker faktiskt ingen skillnad alls på det nu. De första veckorna märkte jag lite skillnad, men inte sen dess. Är inne på månda 4 nu (en tablett om dagen) och kommer bara göra slut på denna burken, sen får det vara nog. Kram

    Imsavimsa: Det var verkligen tunt och slitet, så det behövdes. Jo, lite saknar jag allt kören, men det var skönt att bara sitta och njuta och lyssna, och härligt att träffa tjejerna igen! Kram

    Camilla: Hinner inte svara så långt nu, skall ut på hemligheter. Men när jag gick har jag för mig att det kostade 899 kr/mån de första 6 månaderna och sedan 599 kr/månad. Som Emma skriver nedan så kostar ju visserligen pulvret en del, men du köper ju inte massa annan mat...

    JD: Tack!

    Emma: Visst borde det klippas oftare...

    Kati: Sötnos :) Puss i pannan!

    SvaraRadera