onsdag 15 december 2010

Nervöst idag

Gomorron. Sov inte så bra under nattens senare timmar, så de har jag spenderat på soffan. Är så orolig för pappas operation idag. Mådde skit igår; smällande huvudvärk och "fladder" i magen. Undrar hur det blir idag... Har anmält mig som frivillig till att idag packa 62 chokladkartonger i brunpapper för vidarebefordran till kunder med företagspaket, då slipper jag använda hjärnan. Jag var lite tankspridd igår och det känns bättre om jag kan syssla med något enkelt, i alla fall en del av dagen.

Igår när jag kom hem låg det ett paket i min brevlåda. Jättefint inslaget i julpapper och jag undrade vad det kunde vara. Försökte kolla poststämpeln, men den var suddig. Hade jag bara vänt på paketet med en gång så hade jag ju sett avsändaradressen :) Det var från finaste Lill, som hade en tävling i november. Man kunde vinna en handgjord tomte, och jag och svägerskan vann! Tack snälla Lill, för att du, trots att du har det så svårt just nu, tänkte på oss och skickade tomtarna före jul!

Annars hände inget speciellt här igår. Satt och slöspelade massa spel, då slipper man ju tänka. Att det kan gå så mycket tid åt ingenting...

Fick en utmaning av Sandra, skall svara på den senare, hinner och orkar inte nu. Men tack för utmaningen! Skall se om jag inte kan svara och skicka vidare ikväll eller i morgon.

Ikväll skall jag skriva etiketter till mina julkort. För första gången någonsin har jag beställt "riktiga" julkort, men de levereras inte förrän den 17:e, alltså dagen efter julkorten skall vara postade. Smart (av mig) att beställa så sent... not! Av en vän till en Facebookvän fick jag idén om att jag kan förbereda etiketter för kuverten. Vill inte skriva ut dem på datorn, då jag tycker att det blir för opersonligt, men jag kan ju skriva dem för hand! Då är det ju bara att skicka iväg korten med en liten personlig hälsning när de kommer. Får inte glömma att köpa frimärken också :)

Ha en bra dag och skicka en liten tanke till oroliga mig...

7 kommentarer:

  1. Jag tänker på dej och din pappa idg och håller tummarna.

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Jag tänker också på dig, din pappa, Åsa och Mita. Hoppas verkligen att allt går bra.
    Många kramar till er alla
    Lisbeth Caspersson

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna allt vad jag kan här idag. Förstår att du är nervös.
    Smart med etiketterna när nu korten kommer lite sent.
    Stor kram

    SvaraRadera
  4. Styrkekramar till dig från mig, du ska se att det går finfint idag.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Du har en sak att hämta hos mig:
    http://soulsistersdiary.blogspot.com/2010/12/boktips-award.html

    SvaraRadera
  6. Har varit med er hela dagen...

    Kati

    SvaraRadera
  7. Lena S: Tack! Allt gick bra. Kram

    Lisbeth: Tack! Kram

    Imsavimsa: Ha! Korten kom i tid. Skrivna och postas idag! Skönt! Kram

    katarina: Tack! Alla tummar och kramar hjälpte nog! Kram

    Kati: Vaddå med "er"! Du är ju en av OSS! Kram

    SvaraRadera