lördag 23 april 2011

Första dagen avklarad

Gomorron. Idag vaknar jag med kraftig huvudvärk, men det visste jag ju att jag skulle göra. Det är bara att genomlida det hela så släpper det inom ett par dagar. Solen skiner och det verkar bli ytterligare en härlig dag, det är ju alltid något!

Tvättmaskinen gick flitigt här igår, hann med att tvätta en väska, en matta, 2 av dunkuddarna från sängen, duntäcket från sängen och till sist 2 av dunkuddarna från soffan. Just nu tvättas min halvtjocka vårjacka, sen fortsätter jag med duntäcket från soffan och så blir det vanlig klädtvätt som skall få torka ute. Älskar hur de luktar när de hängt ute!

Annars blev det inte så mycket gjort här igår, mådde inte så bra. Huvudvärk givetvis, och så kändes det som om jag hade kolsyra i kroppen. Inte klokt att man mår så här kasst för att man avgiftar sig från koffein, jäkla gift! Skall bli skönt när det är över, hoppas verkligen inte att jag trillar dit igen. Varför finns det inte decaf som i USA? När jag bodde där för 21 år sen så var det ju ingen nyhet, så det borde ju ha hittat hit vid det här laget...

Till IKEA kom jag i alla fall. Sov lite middag på eftermiddagen, blev alldeles snurrig när jag tog 2 Alvedon vid lunch så jag var tvungen att sova lite. Vaknade 16.50 och kollade på webben, de stängde kl 18. Stack iväg direkt och hade en underbar moppefärd ner till IKEA, det tar 25 minuter. Jättebra cykelvägar där jag kan köra med full gas långa sträckor, så det är kul att köra. Väl där så handlade jag 2 djupa skålar, så nu behöver jag inte köra diskmaskinen innan den är full. Sen köpte jag mig också en salladsslunga för 39 kr, bra pris tycker jag. Och en slickepott för 9 kr. Det var allt. Inte ofta man går ifrån IKEA med så lite inköpt :)

Som grädde på moset så kickade mig allergi igång ordentligt igår också. Satt ute efter jag varit på IKEA och snorade och kliade mig i ögonen. Enligt alla tester som gjorts på mig så är jag inte allergisk mot björk eller något annat som blommar nu, men jag tror inte på dem... Jag äter redan 2 olika mediciner, så den stora frågan är om jag mår så här nu INNAN gräset börjar blomma, hur blir det då när det sätter igång?

Resten av dagen satt jag ute på altanen och njöt och löste korsord. Idag vet jag inte vad som händer, har börjat röja lite eftersom det är så stökigt här. Inser att städarna inte kommer att komma på måndag, men jag tycker det är skit att de inte har meddelat när de kommer nästa gång. Får ta och röja färdigt och sen dammsuga, för jag misstänker att de inte kommer förrän om 2 veckor.

Jag önskar er alla en GLAD PÅSK. Jag skall ta mig till Maxi och köpa lite varmrökt lax, det får bli min påskmiddag. Tyvärr kan jag inte äta ägg, det hade annars varit gott... Men lax duger bra :)

3 kommentarer:

 1. Tror inte heller städarna kommer på måndag, det är röd dag...
  Njut av laxen idag, själv äter jag påsklunch med make och son innan jag beger mig till jobb. Många megastora kramar från mig

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk igen, raring! Tack för besöket i torsdags. Grytan funkar perfekt, det har jag glömt att säga.
  Nu har vi gått i många backar och jag är glad jag inte tog jackan. Kram och hoppas du mår bättre i morron!!

  SvaraRadera
 3. Katarina: Tycker bara det är så dålig stil att de inte har talat om när de kommer istället... eller att de inte kommer förrän om 2 veckor.

  Hoppas du fick det bra på jobbet. Kram

  Mamma: Man får ju upp värmen när man går, så även om man fryser lite i början är det ju skönt att inte ha jackan att släpa på sen... Kram

  SvaraRadera