lördag 9 juli 2011

En oplanerad lördag!

Gomorron. Gårdagen var väldigt stressig, jobbade med ett projekt ihop med en kollega som nu skulle gå på 4 veckors semester. Jag vet inte om vi blev klara, det lär jag märka på måndag. Jag var i alla fall väldigt stressad och helt slut när jag kom hem. Ingenting vettigt blev gjort igår kväll, bara soffhäng.

Somnade på soffan, som vanligt, och vaknade vid 1. Helt sönderstressad! Jag hade drömt att kollegan I-M (sorry) hade uppdaterat massa dokument utan att meddela mig eller samtidigt uppdatera vår databas, så nu skulle jag behöva gå igenom alla och göra det. Jag var skitförbannad och mycket stressad... Stackars I-M blev oförtjänt utskälld, och hon är på semester :) Jag trodde inte att jag skulle kunna somna om, men det lyckades jag med.

Idag har jag inga som helst planer. Å så skönt, precis vad jag behöver. Måste ladda ordentligt inför mina 2 sista veckor, eftersom kollegan M gick på semester igår och jag nu skall ta över delar av hennes jobb. Enligt väderprognosen skall det bli soligt, så om det håller i sig blir det nog lite altansittande :) En sak som jag borde göra i helgen är att röja lite i förrådet. Nu kommer jag inte ända in igen, och längst in står spannen med mitt proteinpulver. Burken i köket behöver fyllas på, och enklast är nog om jag gör i ordning där istället för att bara gå in och rota...

Jag fick en kommentar igår, angående min magknip, som undrade om det inte var tarmvred. Jag tror inte det. Dels för att jag har haft exakt samma smärta tidigare när jag vet att jag har fått i mig laktos, och dels eftersom det värsta gick över på 4 h och sen inte kommit tillbaka. Jag var väldigt försiktig med laktos igår. Inget smör på frukostknäcket på frukosten på jobbet, ingen laktos till lunch och mina mellisar är ju redan laktosfria (kvarg). På kvällen tog jag faktiskt en Swebar, men tillsammans med 2 laktastabletter, och det gick bra. På  lunchen var jag på Maxi och handlade lite yoghurt och kvarg, och då passade jag på att köpa ett paket Milda mjölkfritt. Nu skall jag köra så mycket laktosfritt som det bara går.

Ha en underbar lördag, det tänker jag ha!

2 kommentarer:

  1. Släpp jobbet, du är ledig!!!!!

    SvaraRadera
  2. Ja det där med laktos kan verkligen ställa till det :( Kram

    SvaraRadera