torsdag 10 maj 2012

3 år sen igår

Gomorron. I natt hände något som inte har hänt på ett tag, tack och lov. Jag somnade på rygg, med en kudde under knäna. På senare tid har det räckt (jag har ischias och har tidigare inte kunnat ligga på rygg alls, inte ens med kudde under knäna), men ibland händer det som hände i natt ändå... Jag vaknade 3.30 med en fruktansvärd smärta på utsidan hela höger överben. Vi pratar smärta i stil med att sticka glödande knivar i benet. Att andas gjorde ont, för att inte tala om att röra sig. Men upp måste jag. Fy in i helvete vad ont det gjorde. Cornelia stod och stirrade på mig när jag åmade mig och undrade vad jag sysslade med. Upp och gå, benet var ömt och väldigt smärtsamt. Jag gick omkring i lägenheten en halvtimme innan det släppte, sen la jag mig på soffan (på sidan!) och lyckades sova 45 minuter till. Så nu är jag trött... Jag undrar vad det är som händer i benet när det blir så. Fy vilken smärta.

Igår var det 3 år sedan jag gick Stav-Göteborgsvarvet och pajade min höft. Nu håller jag alla tummar och tår att stötvågsbehandlingen som påbörjas på måndag skall hjälpa mig, för jag är förbannat trött på denna kroniska inflammation...

Jag fick ett SMS med info om att jag hade ett paket att hämta från Telenor igår. Jag blev lite fundersam då jag inte tyckte det var befogat med ett paket för ett skärmskydd, som jag blivit lovad. Efter psykologen så åkte jag och hämtade det och detta var vad som var i:


Ett skärmskydd och en armväska. På baksidan av väskan satt en prislapp, 249 kr. Kollade på Dustin och där kostade exakt samma väska 149 kr. Snacka om "fri prissättning"... Skyddet är i alla fall ett sådant som skall hålla längre än telefonen, så nu skall jag bara försöka få på det rätt också. Testade väskan, och som ni kan se står det att den är för Galaxy SII, men jäklar vad tajt den var! Tog 5 minuter att få ner telefonen i väskan och under tiden hade jag tryckt på alla möjliga knappar. Vet inte om jag är så förtjust i den... Nu skall det bli intressant och se om de kommer ihåg löftet att kreditera mig 2 månadskostnader också...

Precis innan jag gick ifrån jobbet igår så mumsade jag i mig en liten burk tonfisk. Jag brukar ju äta middag vid 17-17.30, men när jag skall iväg till honom blir det inte förrän vid 19-tiden. Alltså måste jag ha i mig något innan jag åker ifrån jobbet annars blir jag snurrig i bollen. Jag är väl inte så där jätteförtjust i tonfisk bara så där rätt upp och ner, så nu skulle jag behöva lite krydd-råd. Om man tar tonfisken och blandar den med lite kvarg (bara lite, som klister) hur kan man krydda den då? Bra tips efterlyses! Skall funka både dagar då jag får och inte får äta grönsaker.

Idag blir det nog träning. Jag missade ju vuxenkvällen i simhallen igår, det brukar ju vara lite lugnare då...

Ha en bra torsdag!

2 kommentarer:

 1. Usch, jobbigt med benet.

  Vi har en krydda som vi har till det mesta- Chili Explosion tror det är Santa Maria som gör den. Det är iaf de sär lite större glasflaskorna med kvarn i locket. Dyra men dryga och väldigt goda så absolut värt set tycker jag. Testa du som gillar lite spicy!

  Ha en bra dag,

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall ta och kolla den. Fast jag börjar bli lite trött på chili... :) Fan också att jag inte tål lök, det är ju skitgott med rödlök och tonfisk!

   Kram

   Radera