söndag 14 april 2013

Skrämselhicka!

Jag har ju slackat en hel del med Dukan i många månader nu. Har väl egentligen inte kört 100 % sedan månadsskiftet november-december. Då kom julen och ställde till det och sen kom nyår. Sen hade jag tänkt börja igen (började kanske lite, minns inte) men så hände det massa saker som gjorde att jag inte ORKADE ta tag i det.

Nu har jag ätit fel i flera månader. Vissa måltider har jag ätit Dukanskt, frukost, mellanmål och lunch framförallt, men sen har det skitit sig. För ett par timmar sedan fick jag nog när jag gick förbi spegeln och fick syn på min "enorma" mage... jag bestämde mig för att köra ordentligt i morgon igen.

Strax därpå kom grannen in och ville ha hjälp att förstå en sak som handlade om deklarationen (hon kom INTE till rätt person, jag förutsätter att allt stämmer och skickar in...) men vi lyckades lösa det. Hon ville också väga sig. Min våg har varit undanställd i flera månader. Fram kom den och batteri byttes och hon vägde sig. Sen vägde jag mig. Vojne vojne. Det är ju morronvikten jag räknar, naken och nykissad, och nu hade jag kläder på mig och middag i magen. Men ändå... Det kanske var bra att jag vägde mig nu så att jag är förberedd i morron bitti. Nu jäklar i min lilla låda skall jag skärpa mig.

Får se om jag har mod nog att uppdatera tickern ovan, eller om jag bara låtsas som ingenting tills jag är i kapp. Ville bara meddela att jag trots allt som händer runtomkring mig verkligen skall försöka ta tag i vikten igen. Jag trivs INTE med min mage. Så nu kommer det kanske lite bantningsinlägg igen :)

2 kommentarer:

 1. Då är vi 2, imorgon är det allvar igen med både träning och kost. Efter att ha avslutat behandling och hormoner osv har kroppen varit kaiko o sen influensa på det....katastrof!
  Men nu jävlar!

  Nu kör vi Lena!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu jäklar i min lilla låda kör vi! Kram på dej!

   Radera