torsdag 8 januari 2015

Det går bra

Gomorron. Bara ett litet livstecken. Kör Dukan-attack nu, och det går bra. Idag hade jag tänkt göra något jag inte gjort på gott och väl ett år: morronsimma. Men så vaknade jag en hel timma för sent (har ett extra-alarm just för denna sakens skull). Så det sket sig...

Å vad jag har längtat efter att simma! På Teneriffa kände jag ju att det inte gjorde ont att simma längre (i axeln alltså). Så skönt!! Dock lockar inte vädret alls... det är vid såna här tillfällen som man skulle haft bil.

Angående attack så fick jag göra ett val igår, som jag ändå tycker att jag löste på bästa sätt. Jag skulle iväg till Mölndals sjukhus och ta lite prover på lunchen. Som tur var så var det ingen kö. Men när jag kom hem hade jag endast 10 minuter på mig att slänga i mig lunch, så det enda jag hann var att värma lite av den kyckling-panengcurrygryta jag gjorde i tisdags (helt OK enligt Dukan, men den innehåller ju grönsaker vilket är "a big no-no" under attack). Alternativet hade ju varit att äta på sjukhuset, och då hade inte något blivit rätt. Så trots att jag bröt attacken så löste jag det bra, om jag får säga det själv.

Nu måste jag göra frukost. Hatar att vakna för sent!! Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. En inledande fas/vecka i Dukandieten där man bara äter proteiner och magra mjölkprodukter. Läs mer på min flik om Dukan.

      Radera