måndag 19 september 2016

En bra helg

Gomorron. Vad mörkt det är ute! Klockan är 6.15 och det är kolsvart. Det har gått fort nu de senaste veckorna. Visserligen är det ju väldigt mysigt med levande ljus, men jag kommer att sakna ljuset! Konstaterade i helgen att jag nog helst skulle vilja bo på något ställe där det aldrig blir kallare än 14-15°C eller varmare än 27-28°C. Var skulle det kunna vara någonstans? Spanien? Får väl flytta dit när jag blir pensionär...

Helgen har i alla fall varit väldigt bra. I lördags tog jag tåget ner till Falkenberg för att ansluta mig till kör-helgen. Det gick inte riktigt min väg när det gäller det ekonomiska i helgen... Först fick jag ju reda på att det skulle gå en bil ner på lördag morgon EFTER jag bokat min icke återbetalningsbara tågbiljett. Sen när jag kom till Falkenberg så köpte jag en bussbiljett och när jag skulle kliva på bussen stod det att alla åker gratis under lördagen... Inte min dag alltså :)

Vilket ställe vi var på! Hallands Kustvandrarhem. Nu hann jag inte gå ner till vattnet, men de andra sa att det låg väldigt nära. Fina lokaler, ett lagom stort rum att sjunga i och så stor uteplats. Rummen de sov i var tydligen jättefina och sängarna sköna. Jag tror att detta vandrarhem kommer att få lite fler besökare genom de som sov över. Jag och några till anslöt alltså klockan 10 och sen körde vi fullt ös till klockan 16, med bara några små pauser och en lunchrast. Vi fick så mycket gjort! Man hinner inte så mycket på en vanlig 2 h-torsdag, nu hann vi så mycket mer! Vi skall sjunga i Johanneskyrkan den 8 oktober, bara 3 låtar, men en av dem är helt ny. Man blir helt "slut i rutan" efter en sådan dag.

Tyvärr funkar det inte så bra för mig detta att sitta på en stol i 6 h utan armstöd, så jag hade ordentligt ont när jag kom hem, och hela söndagen. Kom på på lördagskvällen att jag har denna kudden som jag hade kunnat haft med mig och lagt i knät.


Det är en kudde man skall ha mellan knäna när man ligger på sidan. Jag köpte den på Lidl för massa år sedan och har använt den en del. Jag får försöka komma ihåg att ta med den nästa gång jag skall sitta länge.

Ser på Facebook att det idag är 2 år sedan jag opererade axeln. Ett år höll det i alla fall. Man får väl vara glad för det lilla...

Tyvärr sabbade jag lite när det gäller min strikta Dukan-diet i lördags. De hade ätit väldigt god mat på fredagskvällen och vi som kom på lördagen fick första tjing på resterna till lunch i lördags. Så det blev lite kolhydrater. Jag är jättekänslig för det, så den viktnedgången jag hade när jag vägde mig i lördags morse (ja, jag fuskade trots att jag sa att jag bara skulle väga mig på måndagar) var helt borta i morse :( Men jag tappar inte sugen utan fortsätter. Hade jag inte kört strikt Dukan förra veckan hade jag säkert haft ett + idag.

Gårdagen spenderades mest i soffan. Min axel var helt paj och jag orkade helt enkelt inte så mycket annat än korsord och TV. Jo jag var och handlade också. Och så tvättade jag en massa maskiner. Jag har fortfarande ont idag, så jag vet inte riktigt hur det skall gå på jobbet. Tar starkaste dosen av Arcoxia kombinerat med 2 st Alvedon 665 och det hjälper inte.

Min Bollchryss på framsidan börjar bli lite trött. Vad skall man plantera nu? Ljung? Jag gillar verkligen den stora gula bollen... Vill inte ha höst!!

Idag säger jag Lycka till till goda vännen L, som skall göra sin GBP i Landskrona!!

Ha en bra måndag!

2 kommentarer:

  1. Länge sen du skrev. Hoppas allt är bra!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det verkligen. Det blir bara inte av. Har varit så fruktansvärt trött i veckan och i torsdags åkte jag på en öroninflammation. Bättre nu. Skall se om jag inte kan skriva en snutt i dag.

      Radera