torsdag 1 september 2016

Lite camping :)

Gomorron. De senaste 2 kvällarna har jag suttit i många timmar med mina kort från mobilkameran. Av någon anledning hade mobilen själv dubblerat alla kort (en version döpta ÅÅ-MM-DD och en version döpta ÅÅMMDD) och sen fanns det 3 av en hel del kort också. Fullständigt onödigt!! Men nu har jag rensat bort över 5.000 kort!! Det tog sin lilla tid... Igår kväll höll jag på till efter klockan 23, och då gick ögonen i kors. Att då vänta på att alla kort tagna i år skulle kopieras ner till mobilen igen var inte aktuellt. Men jag kunde ju inte heller lämna mobilen i arbetsrummet, kopplad till datorn, eftersom jag då inte skulle vakna av mobillarmet. Jag gick och hämtade den tjockaste av mina 2 gamla hammockdynor och har helt enkelt campat på golvet i arbetsrummet. Dynan är jättetjock och jag har sovit som en prinsessa :)

Igår smet jag ifrån en kvart ifrån jobbet. Marita hämtade mig och vi åkte hem till mig och packade in Maggie och alla hennes saker i Maritas bil, för vidare transport hem till mamma. Några kort fick jag under dagen:


Mamma har satt upp ett litet staket vid sin uteplats så att madame kan gå ut lite.


Fönster är en favorit!!

Om exakt (på minuten) ett dygn går planet. Klockorna är ställda på 2.40, 2.50 och 3.00. Får väl ställa klockradion också. Mardrömmen vore ju att inte vakna. Men jag tror att jag kommer att ha så mycket pirr i kroppen att det inte är någon risk...

Tyvärr ser ju inte vädret så bra ut..


Men jag får det nog bra ändå :)

Förresten, vad är oddset? Igår tog jag moppen till Frölunda Torg direkt efter jobbet, för att köpa mig ett bluetooth-headset till på Kjell & Co. Jag köpte ett där den 16 juni som jag är helnöjd med (det heter Flow). Jag hade ett vitt innan, köpte ett svart nu, så att jag kan hålla skillnad på dem. På vägen hem så slutar det vita att funka! Först lite glapp i högra örat, sen helt dött. Hade det slutat funka 20 minuter tidigare hade jag ju varit på Kjell & Co och kunnat klaga. Jag hade visserligen inte kvittot med mig, men jag hade ju kunnat klaga ändå. Jag försökte ringa dem när jag kom hem men de svarade inte i telefonen. Jag tar med mig moppen till jobbet idag och så får jag åka dit på lunchen. Antingen för att reklamera det vita eller för att köpa ett till. Jag vill ha två, laddningen räcker inte hur många timmar som helst. När man väl lyssnat "utan snöre" är man lite bortskämd!

Undrar när jag kommer i säng ikväll... jag hade alla intentioner att gå och lägga mig vid 20-21 igår, men så blev det 23.30. Då är jag visserligen trött ikväll och somnar enklare. När jag går ifrån lägenheten vid 3.15 så skall den vara röjd och klar för städerskan som kommer i veckan.

Ha en bra torsdag! Skriver väl en snutt från Landvetter antar jag. Annars hörs vi från värmen!

PS. Kollegan löste handbagage-problemet åt mig (om jag skulle ha ryggsäcken eller kabinväskan som handbagage). Jag packar det jag vill ha på planet i ryggsäcken och lägger den i kabinväskan. Sen när jag checkat in, eller när det börjar bli dags att gå på planet, så tar jag ur ryggan ur kabinväskan och så kan jag lägga kabinväskan på hyllan i planet, och ha ryggan nere vid fötterna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar