fredag 17 oktober 2008

100 inlägg

Oj, vad tiden går. Detta är det 100:ade inlägget jag skriver. Det trodde jag aldrig när jag startade detta, att bloggen skulle bli så beroendeframkallande... Mamma har ofta sagt till mig tidigare att jag borde blogga. Om vad? Då hade jag inget att säga. Har jag det nu då? Det vet jag inte precis, men jag har ett ämne att skriva om som vi verkar vara ganska många om. Så många nya människor som jag har "träffat" genom denna blogg!

När jag ställde mig på vågen i morse hade jag faktiskt gått upp 1 hg. Tur att vågen stod på 99,8 igår, så jag är fortfarande under 100 :) Hoppas inte jag går upp i morron också, för jag har faktiskt bokat biobiljetter till mig och lillasyster för att fira. Vi skall se Patrik 1,5. Systern har redan sett den men kunde se den en gång till.

Mamma var här igår på ett trevligt besök. Hon hjälpte mig att sy upp mina nya byxor. Vad konstigt det kommer att kännas att ha byxor som sitter tajt istället för de gamla byxorna som numera sitter som mindre tält... De nya är dessutom stuprörsbyxor, så de är tajta hela vägen ner till fötterna. Nackdelen med att vara så kort som jag är är ju att alla byxor måste läggas upp. Är det då byxor med vida ben så blir det ännu vidare nere vid fötterna för mig, för där har väl normallånga personer sina knän... De nya byxorna (stretch) sitter åt hela vägen ner. Det skall bli spännande att se hur länge det dröjer innan dessa börjar kännas för stora.

Ringde mina föräldrar (pappa och styvmor) i Spanien igår, de hade seglat 120 distans från Gibraltar till någon hamn lite norr om Malaga. Där skall båten stanna ett tag. Marita kommer hem 26 oktober och pappa den 17 november. Strax innan han kommer hem så tar han upp båten på land. Sedan stannar de hemma ett par månader över jul och nyår, det skall bli kul att ha dem hemma igen. Jag sa till dem att jag hade passerat 100 igår och att de fick gå in på bloggen och kolla bilderna från i söndags där man kan se skillnaden. Pappa har jag inte sett sedan den 15 september, han sa att han nog inte ville kolla, han ville bli överaskad när han kom hem. Får se hur de gör.

Nu måste jag gå till jobbet, får ju inte glömma att jag börjar 7 idag när det är fredag :) Det innebär att det är träning idag, det skall bli skönt. Ha en underbar fredag alla ni där ute i etern!

Måste förresten tillägga att idag är det exakt 19 år sedan jag var med om den stora jordbävningen i San Francisco 1989. Det var grejer det... Jag hade ju jobbat ett par år på Göteborgs-Posten innan jag åkte, så de ringde mig och intervjuade mig. Första och enda gången jag har varit med i tidningen!!

7 kommentarer:

 1. Andra gången raring! Du var till o med på bild i GP när du som 6-åring åkte skridskor på Rudalen

  SvaraRadera
 2. Patrik 1,5 är riktigt bra.
  Stoooort grattis till att vara 2 siffrig.. längtar så mycket till att vara där jag med.
  första vägning om en vecka super nervös haha.

  SvaraRadera
 3. Jag är också en "kortis" som har problem att hitta byxor. Men för mig funkar D-storlekarna, och många postorderföretag, främst Haléns och Ellos, har ju faktiskt upptäckt att vi är många som inte är 175 cm långa, och har byxor med kortare ben. SÅ skönt att slippa slåss med symaskinen :o)

  SvaraRadera
 4. Mamma: ja just det ja, jag har t.o.m. kvar det urklippet nånstans...

  Sara: Jag håller tummarna för att vägningen går bra.

  Tråktanten: Jag är för kort för D-storlekarna också, tror jag...

  SvaraRadera
 5. Grattis till den tvåsiffriga vikten!! Vad roligt! Fortsätt kämpa på. Ha en trevlig helg!/Marlene

  SvaraRadera
 6. Men jösses, hur kort är du då? :o)

  SvaraRadera
 7. Tråktanten: Jag är bara 153 cm "lång"...

  SvaraRadera