torsdag 16 oktober 2008

TVÅSIFFRIGT!!!!

Äntligen! Det satt långt inne!! Här är bildbeviset:

Detta har varit en bra vecka viktmässigt sett, -2,1 kg. Tog väl igen lite för det usla resultatet förra veckan... Men jag förstår mig fortfarande inte på måttbandet... Jag har inte minskat något i midjan på 4 veckor!! Men jag märker ju det på byxorna!? Midjan är det enklaste att mäta, det är liksom en grop...

Tränade igår, körde fullt pass. Uppvärmning på cykeln, maskinerna och sedan gåbandet en stund. Tycker det är så tråkigt att jag inte kan gå på gåbandet till jag är riktigt trött, utan måste sluta långt innan dess p.g.a. fötterna... Detta innebär att jag inte blir riktigt svettig, men det är ju i och för sig skönt eftersom jag duschar hemma.

Testade att åka buss igår istället för moppe. Det är mörkt, kallt och regnigt att köra nu, och mycket trafik. Läskigt med andra ord. Stressade lite innan jag slutade och pulvrade en halv påse. Lämnade jobbet exakt 16.30 och gick de få korta stegen till busshållplatsen. Hann med bussen 16.34 och åkte till en hållplats som ligger 2 hållplatser från XV. Orsaken till att jag inte åkte längre är att där ligger taxegränsen. Gick till XV, tränade och tog sedan bussen hem från samma ställe. Detta har också sin fördel i att jag får fler steg på min stegräknare med dessa 2 promenader. Kom faktiskt upp i över 13.000 steg igår, vilket är ovanligt högt för mig. Så bussen verkar funka bra, tror jag fortsätter med det under vintern. Om de nu bara kunde sätta upp en klocka i gymet så att man kan ha koll på tiden. De dagar jag inte har möte så kan jag faktiskt stämpla en extra kupong på första bussen och åka in i Göteborg. Då har jag nämligen 180 minuter på mig innan återresan (om jag skall åka på samma biljett) och det hinner jag. Då blir det 3 kuponger istället för 2+2.

Stel som en pinne är jag i alla fall... men det är ju inget nytt.

10 kommentarer:

 1. Stort Stort GRATTIS till tvåsiffrigt!! Det är en underbar känsla :).

  Stor KRAM

  SvaraRadera
 2. Grattis till det tvåsiffriga resultatet! Vad skönt att det gick bra med bussen. Jag tycker du kämpar på bra trots dina skader!

  SvaraRadera
 3. Tack Ulrica och Sara
  Har precis pratat med min syster och bokat biljetter till bio på lördag, så nu får jag inte gå upp mer än 1 hg!! :)
  Vi skall se Patrik 1,5. Hon har redan sett den men kunde se den igen.

  SvaraRadera
 4. Grattis till 2 siffrigt :-) hoppas jag snart är där jag å. Ja får bli en massa vila, så mycket det kan bli med 2 sjuka småbarn hemma :-/

  SvaraRadera
 5. Jättegrattis! Starkt jobbat :o)

  SvaraRadera
 6. Tack Thean och Tråktanten!
  Jag går omkring och är jätteglad idag. När folk undrar vad det är med mig så berättar jag. Vissa (som inte är så insatta i min startvikt) ser lite konfunderade ut, andra tycker det är jättekul. Nu är det bara lite drygt 2 kg kvar till nästa mål; 20 kg. Tyvärr är mina delmål lite ojämnt fördelade, det är väldigt länge mellan hela tiotal och nästa hopp neråt (som för mig blir en 8:a i början). En åtta! Tänk när jag är där! WOW!

  SvaraRadera
 7. Tack Soulsister och lillebror! (vad kul det ser ut med syster och bror...)

  SvaraRadera
 8. Får jag vara med på ett hörn också, jag har ju faktiskt sett mer än bildbevis nu.
  Men varför gnäll om kuponger, när du lägger ner en smärre förmögenhet på Xtravaganza??
  Fast som en dam av gamla skolan vet jag vitsen med att slösa i stort och snåla i smått LOL

  SvaraRadera