onsdag 15 oktober 2008

Det finns 2 saker...

... som jag definitivt INTE kommer att sakna när denna period av mitt liv är över...
* Beläggningar på tänderna (känns som tjock päls som man ibland kan tugga...)
* Att vakna sjuttielva gånger varje natt och behöva gå på toa
Någon som håller med?? Är så trött på att aldrig känna mig fräsch i munnen och att aldrig få sova en hel natt.

Träningsvärken från igår har nästan lagt sig, så idag blir det vanlig träning på XV igen. Skall köra både styrka och kondition som jag gjorde innan jag fick så ont i ryggen. Skall bli spännande att se vad kroppen säger om det. Har efterlyst mitt liggunderlag hos systern, men inte fått något svar. Behöver det för att kunna göra övningarna sjukgymnasten gav mig. Får jag inget svar från henne idag, eller om hon inte vet var det finns, så får jag väl gå ut och köpa ett nytt. Svider lite, för jag hade ett väldigt fint liggunderlag som jag hade med mig hem från USA. Ett sådant där tunt uppblåsbart liggunderlag. Köper jag ett nytt så blir det ett sånt där billigt svart (som inte går att blåsa upp). Måste ju ha något att ligga på, kan inte ligga direkt på golvet.

Igår var en bra dag. Mitt självförtroende fick sig en boost. Hade på mig en t-shirt med företagets namn tryckt på ärmen, det var första gången jag hade den tröjan. Själva tröjan är väldigt gammal (7-8 år skulle jag gissa), men den har alltid varit för liten. Den satt lite tajt, och jag har ju bara haft bylsiga kläder tidigare. Till och med några av karlarna kommenterade att det syntes nu, och jag log mest hela dagen. Mina byxor sitter som hösäckar, och eftersom jag fått ett SMS från KappAhl om 25 % på en vara, så gick jag dit efter jobbet. Byxorna jag provade för 2 veckor sedan satt bättre nu (2 storlekar mindre än de jag hade på mig). Fortfarande tajta, men det är ju stretch och de töjer sig. De fick följa med mig hem. Förhoppningsvis har jag fjäskat tillräckligt med mamma så att hon kommer och hälsar på mig i morron och hjälper mig att sy upp dem. Jag är fullkomligt oduglig vid en symaskin, och jag fattar inte hur folk kan lägga upp sina egna byxor. Hur sjutton mäter man när de sitter på en? Jag har ju olika långa ben, så det är inte bara att mäta ett ben och sedan göra båda likadana. Men mamma har inte sett mig sedan dag 6 eller så, så hon är lite nyfiken på hur jag ser ut också. Eller hur mamma? (mera fjäsk)

Jag skrattade gott åt mig själv när jag stod i skrivarrummet på jobbet igår och försökte hålslå riktigt tjocka dokument. Jäklar vad det kändes i magen! Och jag har ju inte börjar göra övningarna på allvar än, bara de jag testade hos sjukgymnasten i måndags. Undrar hur det kommer att kännas när den "riktiga" träningsvärken kommer?! Kan man ropa på närmsta person och be dem hålslå X antal dokument för att man har träningsvärk i magen? Nej, jag tror inte det...

6 kommentarer:

 1. Att fjäska för mamma går alltid hem. Vad gör man inte för...och som sagt är jag nyfiken. har ju sett kort, men vill kolla själv.
  Nu kan jag ju inte själv fjäska för att få något gott i magen efter den långa resan, men det får gå. Bara du har kaffe (glöm inte att köpa lite mjölk!!)
  Jo då vännen, dina ben är lite knäppa, arv från mor gissar jag. Vi har ju båda lite besvär med ryggen.. Pälsen i munnen får du behålla, jag riktar in mig på andra små pälsar, birmafrälst som jag är. LOL
  See ya!

  SvaraRadera
 2. Sug åt dig av alla härliga kommentarer du får! Klappa dig på axeln och säg att du är duktig!

  Ja, Core är något som verkligen skulle passa dig! Synd bara att XV inte har det. Passa på när det kommer ut gratis testning av olika anläggningar och boka in ett Core pass. Ska jag ta med mig lite kläder den 25/10? Vilken storlek har du nu! Jag tar med mig det jag hittar så får du göra vad du vill med de du inte vill ha.

  Grattis till storleks nedgången!
  Vad spännande det ska bli när din mamma kommer på besök. Vad chockad hon ska bli när hon ser dig.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Träningsvärk är bra för då känner man sig duktig!!! Och det kommer bli lättare och lättare så snart göra du alla de där repetitionerna!

  Åh, vad synd att det är den 25:e, har lovat en kompis att hjälpa henne att flytta den dagen och eftersom det är vi som har lastbilen känns det lite taskigt att dra sig ur men det hade varit kul att promenixa med er samtidigt som det är för ett gott syfte...

  SvaraRadera
 4. Jag tar med kläderna! Du kan säkert ställa dom någonstans. Jag kan hålla med om att det blir lite jobbigt att släpa på under promenaden! Tack för erbjudandet men jag är inte så förtjust i monteinbike. Jag vill helst ha en sån där tant cykel:-)!
  Jag ska kika lite i helgen och se vad som finns!

  SvaraRadera
 5. Glömde att säga att
  Core är verkligen något som skulle passa dig. Alla gör så mycket man orkar. Det viktigaste är att man suger in naveln mot ryggen.

  SvaraRadera
 6. Jag håller helt med dig =) Längtar till den dag då man har en fräsch andedräkt och får sova gott hela nätterna =) Kram

  SvaraRadera