lördag 11 oktober 2008

Godmorgon!

Nu är det konstaterat, jag HAR ärvt min mammas konstiga sovvanor! Somnade lite på soffan igår, vaknade 23 och gick och la mig och somnade direkt i sängen. Vaknade kl 2 och var väl inte pigg, men kände att jag inte hade lust att sova mer! Så jag satt vid datorn mellan 2 och 4, läste lite bloggar, spelade lite spel och sen löste jag lite korsord. Vid 4 la jag mig i soffan och sov till halv 7. Är jag knäpp?? JA! Men det står jag för :)

Enligt SMHI:s prognoser för Göteborg skall det inte regna i helgen. Jag undrar var de har fått den prognosen ifrån, för utanför mina fönster så regnar det ganska duktigt... Jag som hade tänkt att handla lite och sedan ta en promenad i Sisjön... Vi får se längre fram på dagen. Fram tills dess så finns det alltid lite annat att göra (alltså inget "nyttigt" som städning eller så, menar mer dator och korsord...).

Syrran! Om du läser det här (vilket jag inte vet om du gör) så blir det bio snart! Bara 1 kg kvar till tvåsiffrigt!! Någon som kan rekommendera en bra film? Jag gillar inte slåss-filmer. Drama eller komedi skall det vara.

Min älskade mp3-spelare dog för mig igår när jag skulle åka hem från XV. Den används väl för mycket (lyssnar på talböcker jämt!). Enligt mamma som har en likadan så följde det med en CD med ett reparationsprogram, men den hittar jag inte. Har laddat ner programmet från henne, så nu skall jag försöka med lite återupplivning av spelaren. Funkar inte det så blir det en tur till NetOnNet i helgen för en ny. Klarar mig inte många minuter utan min spelare. Wish me luck!

Uppdaterat: Nej, det funkade inte!! Spelaren är fortfarande stendöd. Har mailat Philips support, men de har bara öppet på veckodagar. Tur att jag har min gamla stora iRiver 20 gb kvar, annars hade jag blivit skogstokig!!


5 kommentarer:

  1. Godmorgon! Jag tycker att du ska se "Rallybrudar", den verkar bra. Den ska vi se nån helg framöver.
    Jättegrattis till minus!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Jag kom bara på..."Patrik 1,5" verkar ju skitkul också...

    SvaraRadera
  3. Patrik 1,5 vill jag se, men den har min kära syster redan sett... Skall kolla bioannonserna, men inte förrän jag är där!! Vill inte "fresta ödet".

    SvaraRadera
  4. Har du provat med att trycka med en nål i det lilla, lilla "reset-hålet på spelaren? Min hängde sig en gång, och då funkade det med att trycka där i!

    SvaraRadera
  5. Emma: Jag har försökt med reset, och efter jag trycker där så startar den inte alls (innan hängde den sig på Philips-loggan). Jag har använt programmet som följde med (finns ett restore-program på CD:n) men eftersom den inte går igång alls så funkar inte det heller. Har mailat Philips kundtjänst och de "hör av sig inom 4 arbetsdagar". Misstänker att jag får skicka in den.

    SvaraRadera