fredag 24 oktober 2008

Jag var bara tvungen...

Egentligen skulle jag inte köpa någon jacka förrän jag var klar, men idag gjorde jag det ändå... Jag var på ICA Maxi och hade en 10 % rabattcheck i fickan, och hittade denna. Den kostade (utan rabatt) 449 kr. Den är mycket bättre än den fula, nu för stora, höstjackan jag köpte förra året. Denna är inte så tjock, men allteftersom jag krymper så får det plats tjockare tröjor under. Det är hög krage med fleecefoder, så dragkedjan skaver inte när jag drar upp den (behövs när jag moppar). Huvan är avtagbar och pälskantad. Reflexer på armarna, tätt vid händerna (både resår om fleeceinnefodret samt kardborreband, detta behövs också när man moppar).
Men den allra viktigaste orsaken till att jag "var tvungen" att köpa jackan:

DEN STÖRSTA STORLEKEN DE HADE VAR FÖR STOR FÖR MIG!!


Fattar ni känslan att a) kunna ha saker i normala affärer och b) inte behöva den största storleken??? Den fanns i XXL men jag köpte den i XL. WOW!!

Var på Maxi för att jag höll på att bli skogstokig här hemma. Har inte varit längre än till brevlådan sedan i tisdags, och min brevlåda är 1,5 m utanför min dörr... Nu skall jag hoppa in i duschen så att jag "passar ihop" med mina nybytta lakan i sängen senare ikväll.

I am so happy :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar