fredag 24 oktober 2008

Kunde inte varit närmare...

Undrar hur många gånger jag ställde mig på vågen i morse... Säkert 10 gånger. Men den visade hela tiden samma vikt. D.v.s. -19,9 kg... Igår var det -19,8, så kanske i morron? Jag har ju inte rört på mig nu när jag har varit sjuk, kom bara upp i 1.200 steg ungefär på stegräknaren igår. Inte alls imponerande.

Provade för andra gången en av de varma sopporna igår, svamp. Förra gången provade jag kyckling. Svampen var lite bättre, men jag fick tvinga i mig den sista halvan. Jag har väldigt svårt för redda soppor. Smaken på svampen var mycket bättre än kycklingen, men det var ändå nått som fick mig att kväljas. Så jag fortsätter med mina kalla soppor.

Lite statistik: Nu har jag druckit 217 påsar pulver. När jag har druckit 360 är det dags för halvfart.

Jag har också, ytterligare en gång, ändrat mitt slutdatum. Först var det ju Lucia, sedan kom jag på att jag skulle vara lite mer realistisk och ändrade det till 1 februari. Målbilden jag gjorde (collaget) har den texten på sig. Men varje gång jag på senare tid har lyssnat på ett avsnitt i den mentala träningen där man skall upprepa sitt mål för sig själv, så har jag ändrat det till 1 april. Det går ju långsammare än vad jag hade tänkt, och då är det lika bra att vara ännu mer realistisk redan nu, så att jag inte blir besviken den 1 februari när jag har massa kilon kvar. Om jag tar ett snitt på vecka 2-10, så blir det 1,7 kg/vecka. Räknar jag med att jag går ner 2 kg på de 3 veckor jag går på halvfart, så blir jag klar 10 veckor in i 2009. Det är någon gång i mitten av mars. Därför sätter jag 1 april. Så då blir det helfart från 1 januari tills jag är klar, och är jag bara inställd på det så skall det nog funka.

Vaknade klockan 3 i natt av att jag hostade och snorade, så jag gick upp. Var uppe tills jag druckit pulver kl 7 och har sedan dess legat och slumrat på soffan. Sara: Jag kommer i morron, men någon promenad blir det nog inte för mig. Vi kan väl mötas vid XV:s tält vid 10.45 i morron? Jag mailar dig mitt mobilnummer ifall du får förhinder. Någon mer som skall komma?

2 kommentarer:

  1. Du är rar du som dyker upp trots att du fortfarande är dålig!
    Jag har lagt in ditt mobilnummer och jag ringer upp dig om jag inte skulle hitta dig.
    Krya nu på dig och se till att du får mycket vila!

    SvaraRadera
  2. Jadå jag lovar att berätta om jag kommer över något bra och gott recept. Du får gärna tipsa mig sen du också =) ag tror din styvmor kommer se världens skillnad på dig när ni träffas =) Jag tror du gör helt rätt i att stanna hemma från jobbet imorgon också så du får vila upp dig ordentligt innan du sätter igång igen. Hur är det med fötterna idag då?

    SvaraRadera