måndag 20 oktober 2008

Måndag igen...

Nu har vi lugnat ner oss lite här och tanken på att öppna altandörren igen är långt borta. Vill inte att min Nellie skall försvinna igen! Det regnar ute och jag hade gärna stannat inne och kurat, men det är ju måndag morgon och jobbet kallar. Idag är det träff 8 på XV och träning efter det. Hoppas bussen kommer denna gången så att jag slipper köra moppe i mörkret.

Det blev ett mycket kort inlägg idag, måste klä på mig, dricka pulver och ge katterna mat innan det är dags att gå. På återseende.

2 kommentarer:

  1. Det var en snabb katt och rymma iväg så där:-)! Tänk att nästan alla katter är så rädda för damsugarn. Min katt som jag hade var lite konstig den sprang efter och jagade damsugaren. Jag håller med dig om XV sida är konstig. Jag har inte andvänt den så mycket eftersom jag har bloggen men jag har skrivit in mått i början och de kan jag inte se nu. Jag ska testa lite men jag tror som du att den är dålig. När jag var med i GI viktkoll så hade det det en jättebra site. Vi betalar väldigt mycket då är det minsta man kan begära att de har en bra site.

    Sköt om dig och hoppas din buss komer idag.

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du också haft liknande drömmar, då vet jag att det inte är jag som håller på att bli knäpp hehe =) Hur var din Xtravaganza träff idag? Våran var bra faktiskt. Vi pratade om mental träning och målformulering. Vad pratade ni om?

    SvaraRadera